2777
2789
عنوان

شبا چجوری می خوابین؟ 🥴😑🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 27 پست
سخته خیلی بی خوابی منو میکشه یه روز خواستم اینجوری کنم صبح زود بیدار شدم ولی آخرش نتونستم مقاومت ک ...

دیگه باید این سختیو به جون بخری

یاعم یه بار شربت دیفت هیدرامین بخور سر شب که اخر شب خوابت بگیره😂😂😂😂😂😂😂😂

نازگل۲۰۰۰سابق هستم🥺میدونم همتون فراموشم کردین ولی تو این سایت یه عشقی دارم که مطمئنم از یادش نرفتمبا اینکه دلشو شکستم ولی مطمئنم هنوزم بم فک میکنه🥺       @eshqbpayanmخیلی دوست دارم شیما جونم🥺لطفا لطفا اگه کسی یک درصد منو شناخت و تو ذهنش بودم(هرچند غیرممکنه)به نی نی یار پیام بدین برم گردونه🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پادکست دانلود میکنم گوش میدم بهش تا فکرم درگیر نشه 20 دقیقع ای میخوابم خیلی خوبه

واقعا؟عِی حوصله داری🤕😂من حوصله هیچی ندارم

.‌‌‌‌عالم همه در محضر خداوند است
یه اصطلاح بود🤕😂اَوی، تا حالا نشنیده بودین؟

نه نشنیدم😅

میشه توضیح بدین بیشتر لطفا🤦‍♀️

درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" این کاربر دیگه فعال نیست، خدانگهدارتون"💙"

واقعا؟عِی حوصله داری🤕😂من حوصله هیچی ندارم

خب اگه گوش نکنم هی فکر میکنم به همه چیز یهو میبینم صبح شده .ولی پادکسته اصلا قرصخواب اوره 

مثل خنده نوزادی که غرق خواب است،   مثل بوی خانه کاهگلی پس از باران  ، یا کشیدن نقاشی روی شیشه بخار کرده،   مثل پیدا کردن جای خالی در اتوبوس با یک بغل خستگی  ، صدای موج دریا در شب  ، بوسه‌های ناگهانی  ، چای تازه‌دم قند پهلو توی استكان کمر باریک  ، یا مثل دستان گرم مادر بزرگ  ، دوست داشتنت همین قدر شیرین است 
دیگه باید این سختیو به جون بخری یاعم یه بار شربت دیفت هیدرامین بخور سر شب که اخر شب خوابت بگیره😂😂 ...

😂😂💔🤍💚🤍حتما همینکارو میکنم

نه نشنیدم😅 میشه توضیح بدین بیشتر لطفا🤦‍♀️

اشکال ندارع منم تا قبل از اینکه نی نی سایت بیام چند تا واژه رو نمیشناختم ک اینجا یادشون گرفتم😂💔💚

اَوی مثل همون ای وای هست که معمولا بعضی از آدما موقعی که یه اتفاق بد یا یه خبر بدِِ کوچولو موچولو میشنون ب زبون میارن🤕😂البته اگه طرف سنش زیاد باشه و زیاد باهاش راحت نباشن نمیگن

اشکال ندارع منم تا قبل از اینکه نی نی سایت بیام چند تا واژه رو نمیشناختم ک اینجا یادشون گرفتم😂💔💚 ...

اها که اینطور من نشنیده بودم.🤍💫

درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" این کاربر دیگه فعال نیست، خدانگهدارتون"💙"