2777
2789

انشاالله👌🏻🙏🏻🥺

از ایران جان، چیزی که خیلی متعجبم میکنه تاریخ دانش این سرزمینه.... دانشمندایی مثل ابن سینا ابوریحان بیرونی.... عبید جوزجانی که شاگرد ابن سینا هست زندگی نامه ای از ابوعلی سینا روایت میکنه خلاصش اینه ابن سینا قبل از ده سالگی علم آموختن و شروع میکنه تا ده سالگی زبان زد شهر میشه به طوری که به عنوان یکی از عالمان شهر شناخته میشه و تو شونزده سالگی بیشتر علوم روزگار خودشو بلد بوده مثل منطق، فقه، فلسفه، ریاضیات و طب همون سن هم یه کتاب مینویسه به اسم قانون که نه تنها اون زمان برای اموزش پزشکی درجه اول دانشگاهای اسیایی و اروپایی بوده (دقیقا همون موقع ای که تو فرانسه جمله حواست باشه خیس نشی متداول بود😉😂) بلکه الانم بخشی از کتابش تدریس میشه... واقعا چطوری ادم میتونه تو شونزده سالگی به این درجه از دانش برسههه؟؟ البته خود ابوعلی سینا تو فلسفش به این سوال جواب داده و یه جاهایی به عقل بالمستفاد هم اشاره میکنه انگاری الهام میشده معلومات بهش البته تو این سن کم و این همه دانش داشتن بعید هم نیست... راستش اصلا آدم مذهبی ای نیستم منتها این دانشمندا ایرانی در دوران بعد از اسلام ایران خیلی نظرمو به اسلام جلب کردن یه دوره از زندگی که صرفا بر حسب وظیفه (مجبوری🫠) زندگی نامه چند تاییشون رو خوندم (نمونش همین ابن سینا) به این نتیجه رسیدم حتما یه حقانیت بالاتر از جسم ماده وجود داره،، اصلا موافق انفعال و دنباله رو بودن نیستم اما یکی از نشونه هاش(نشونه وجود یه بینهایت برتر) همین دانشمندای اسلامی تاریخمونن که با علم همه چیز تمومشون پا تو مسیر این معنویت گذاشتن..

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

ان شاءالله. یک عمره میگن نزدیکه آخه.😢 چقدر دلم گرفته از این زمونه

چقدر دلم تنگه برای دیدنش

چقدر بی مقدارم ...

خدا همان کسی است که برای موسی دریا را شکافت و برای ابراهیم آتش را گلستان کرد،خدای گرانی و قحطی، همان خدای ارزانی و فراوانی است،بندگی کن تا ببینی حتی دریا را هم برایت میشکافد.

یارب الحسین به حق الحسین اشف صدر الحسین بظهور الحجه. الهی امین

خدا همان کسی است که برای موسی دریا را شکافت و برای ابراهیم آتش را گلستان کرد،خدای گرانی و قحطی، همان خدای ارزانی و فراوانی است،بندگی کن تا ببینی حتی دریا را هم برایت میشکافد.

ان شاءالله. یک عمره میگن نزدیکه آخه.😢 چقدر دلم گرفته از این زمونه چقدر دلم تنگه برای دیدنش چقدر ب ...

انشالله عزیزم .ماهم به لطف خدا تا ظهورشوم هستیم اگه لیاقتشو بهمون بده خدا

میگن ظهور نزدیکه ..وعلائمش ظهور سفیانی وامثالشه ..وامام حسین داره انشالله همه ماها روبه سمت ظهور میک ...

علاعمش چیان مثلا؟میدونما میخوام بدونم اونا چیا میگن انشالله که ظهور کنه دنیا نجات پیدا کنه شانس که نداریم تا نوبت ما شد همه چی گرون شد زندگی سخت شد😫😫

خدایا مراقب آدمهای خوب زندگیم باش...
علاعمش چیان مثلا؟میدونما میخوام بدونم اونا چیا میگن انشالله که ظهور کنه دنیا نجات پیدا کنه شانس که ن ...

اولش علائمش اینه ظهور سفیانی که داره پدیدار میشه واونا شبیه داعش وبدتر ازاونا هستن .وقتی بیان تمام مردم متوجه میشن .وبعدیشم عقاید مردمه ..یه روز خوبن پای دینشون وایمیستن .فرداش میشن یه ادم دیگه میشن باشیطان .واین چیزا ..

ان شاءالله هرچه زودتر ظهور آقای مهربانی ها

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                              سلام بر تو ای بهار  خلایق و خرمی روزگاران                                     بهار 1402