2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ان شاءالله. یک عمره میگن نزدیکه آخه.😢 چقدر دلم گرفته از این زمونه

چقدر دلم تنگه برای دیدنش

چقدر بی مقدارم ...

کسی که توهین میکنی و جوابتو نمیدم،بدون که اولا در حدی نیستی که جواب بدم و به جای مغز یک دهن گنده ای،دوم اینکه خیلی ابلهی و جواب ابلهان خاموشیست

یارب الحسین به حق الحسین اشف صدر الحسین بظهور الحجه. الهی امین

کسی که توهین میکنی و جوابتو نمیدم،بدون که اولا در حدی نیستی که جواب بدم و به جای مغز یک دهن گنده ای،دوم اینکه خیلی ابلهی و جواب ابلهان خاموشیست

ان شاءالله. یک عمره میگن نزدیکه آخه.😢 چقدر دلم گرفته از این زمونه چقدر دلم تنگه برای دیدنش چقدر ب ...

انشالله عزیزم .ماهم به لطف خدا تا ظهورشوم هستیم اگه لیاقتشو بهمون بده خدا

میگن ظهور نزدیکه ..وعلائمش ظهور سفیانی وامثالشه ..وامام حسین داره انشالله همه ماها روبه سمت ظهور میک ...

علاعمش چیان مثلا؟میدونما میخوام بدونم اونا چیا میگن انشالله که ظهور کنه دنیا نجات پیدا کنه شانس که نداریم تا نوبت ما شد همه چی گرون شد زندگی سخت شد😫😫

خدایا مراقب آدمهای خوب زندگیم باش...
علاعمش چیان مثلا؟میدونما میخوام بدونم اونا چیا میگن انشالله که ظهور کنه دنیا نجات پیدا کنه شانس که ن ...

اولش علائمش اینه ظهور سفیانی که داره پدیدار میشه واونا شبیه داعش وبدتر ازاونا هستن .وقتی بیان تمام مردم متوجه میشن .وبعدیشم عقاید مردمه ..یه روز خوبن پای دینشون وایمیستن .فرداش میشن یه ادم دیگه میشن باشیطان .واین چیزا ..

ان شاءالله هرچه زودتر ظهور آقای مهربانی ها

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                              سلام بر تو ای بهار  خلایق و خرمی روزگاران                                     بهار 1402