2777
2789
عنوان

سقط مکرر

287 بازدید | 6 پست

سلام

سال ۹۸برای فرزند دوم اقدام کردم اما بدلیل ساک بارداری کوچک با وجود اینکه قلب تشکیل شده بود سقط شد. 

دوباره امسال باردار شدم با استفاده از لتروزول، از اول بتا خوب بالا نرفت و  سن بارداری بر اساس تاریخ قاعدگی lmp و قطر ساک سه هفته اختلاف داشت، از هفته پیش افتادم به خونریزی و دوباره سقط شد.

کسی چنین تجربه ایی داشته که برای بارداری دوم دچار مشکل بشه؟

ایا مصرف لتروزول ممکنه باعثش بشه؟ اگر تجربه ایی دارید ممنون میشم بگید.

خبر خبر خبر

مامانای بچه دار

مامانای باردار

دیگه ازشرخرجای اضافی خلاص بشین

یه برنامه اومده 

دکترانلاین داره هرساعت شبانه روزاونم متخصص

رایگانه😍

هر سوالی داشته باشی زودجواب میدن

و کلی نکات ایده وراجب بچه داشتن رشدبچه وزن گیری جنین ونوزادبهت میدن هرروز

خلاصه یه برنامه توپ نصب نکنی از دستت رفته

هرکی خواست❤🧚‍♂️ کپی❤🧚‍♂️ کنه بعد نصبش کنه

https://gahvare.net/i/5b0e5c6a1b49e

سلام گلم خوبی خیلی ناراحت شدم به خدا . یادته تستت رو گذاشته بودی اومدم نظر دادم منم تازه باردار بودم . منم متاسفانه سقط کردم و همین سوال برام پیش اومد گفتم حتما مال اون لتررولیه که مصرف کردم هفته ی ششم بارداریم فهمیدم پوچه هفته ی هشتم دوباره سنو دادم جنین تشکیل نشده بود باز مجبور به سقط شدم با استفاده از قرص میزوپروستول الان هشت روز میگذره از اون روزی که میزوپروستول مصرف کردم خیلی درد و عذاب کشیدم اسهال و استفراق تب و لرز شدید یه شبم بیمارستان بودم تا صبح شکمم داشت پاره میشد درد زایمان رو تجربه کردم و مردنم رو به چشم خودم دیدم الان عوارض قرص هنوز نرفته ولی بعد چند روز درد آخرش شکر خدا دفع کردم خودم تو خونه سقط کردم خیلی عذاب کشیدم ان شاالله به سر هیچکی نیاد میدونم داری چی میکشی گلم قسمت ما هم این بوده من که میترسم دوباره باردار بشم و دیگه هیچوقت از هیچ قرصی برای باروری استفاده نمیکنم شک نکن برای همونه اشتباه کردم استفاده کردم  خیلی اشتباه کردم من خودم فولیکولام خوب بود 18 بود دکتر خاک بر سرم نمیدونم چرا برام نوشت

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گلم خوبی خیلی ناراحت شدم به خدا . یادته تستت رو گذاشته بودی اومدم نظر دادم منم تازه باردار بودم ...

خیلی متاسفم عزیزم.

اره  گلم یادم هست...چه زود شادیمون تموم شد.

واقعا سخته.اما حتما مصلحتی بوده که الان درکش نمیکنیم.

من تخمدانم پلیکیستیک هست برای همین دکتر بهم قرص لتروزول داد.

یکی از دوستانم همین مشکل رو داشت و بعد از تجربه سقط و باردار نشدن حتی با مصرف لتروزول و کلومین، درمان گیاهی زیر نظر دکتر انجام داد و خداروشکر دخترش ماه قبل دنیا اومد. ازش در مورد درمانش میپرسم. شاید بهتر از درمان با این داروها باشه.

خیلی متاسفم عزیزم. اره  گلم یادم هست...چه زود شادیمون تموم شد. واقعا سخته.اما حتما مصلحتی بود ...

فدات مهربونم . اره متاسفانه خیلی زود شادیهامون تموم شد ان شاالله بارداری بعدیمون سالم باشه من فعلا منصرف شدم خیلی میترسم دوباره پوچ باشه من تخمدانهام مشکلی نداشت اصلا خدا نخواست گلم صلاح کار ما هم همین بود.برای دوستت خیلی خوشحال شدم گلم خدا کوچولوی نازشون رو براشون حفظ کنه الهی 💟 الهی قسمت شما

فدات مهربونم . اره متاسفانه خیلی زود شادیهامون تموم شد ان شاالله بارداری بعدیمون سالم باشه من فعلا م ...

ممنون عزیزم.

دوستم گفت رفته پیش دکتر طب سنتی. با یک سری داروهای گیاهی، باعث تعادل هورمونها و در نهایت بارداری طبیعی.

ایشالا خداوند بار بعد یه نینی سالم میزاره تو بغلت و این روزها فراموش میشه

ممنون عزیزم. دوستم گفت رفته پیش دکتر طب سنتی. با یک سری داروهای گیاهی، باعث تعادل هورمونها و در نها ...

فدات مهربونم ان شاالله اینبار برای شما هم بارداریتون سالم باشه و نی نی نارتون رو سالم بغل بگیرید 🌹🌸😙