برای اینکه با دین مردم بازی کردن واکثرا دین گریز شدند
والا،یه زمانی همه میگفتن کی رفته دیده که بیاد تعریف کنه،انقدر انکار کردن که خدا بعضییا رو برد و برگردوند گفت برو بگو که این دنیا هست،اوف،،،، بازم نمیخان قبول کنن
کجاش نوشته میبرم کنده نیمسوز بهت فرو میکنم، کی تاحالا رفته وبرگشته ودیده من به شخصه شیعه دوآتیشه ب ...
عزیزم قران رو اهلش باید تفسیر کنن .فقط ترجمه صرف نیست.مثلا یه حای قران ترجمش میشه زنا رو بزنید وخیلیا اینو سر چوب کردن ودادش میزنن درحالی که تفسیر ومعناس اصلیش این نیست و فتوای کلام چیز دیگری هست.خدایی که اینقدر سفارش زنان رو کرده حالا بیاد بگه بزنید.پس من وشمایی که علمشو نداریم نمیتونیم تفسیرش کنیم
هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
میدونی ی عده اومدن از خدا برامون غول ساختن درحالی ک خیلی مهربونه☺ یادمه قبلا میگفتن زنای بی حجاب رو ...
اون قسمتی که شما میگی مربوط به قیامته و محاسبه ی اعماله، هنوز کسی به اون قسمت نرسیده...اون سخنم حدیث پیامبر بوده
💚 اهل شکر تنها گروهی اند در عالم، که چشمان زیبابین دارند! زیبایی ها را می بینند و به زبان می آورند! تنها گروهی اند که آرامش بخش این و آنند، هم قدرت پرواز دارند و هم قادرند دیگران را با خویش؛ از زمین بلند کنند؛ درست شبیه خدا🧡 ❤یا قابلُ..یا قابلُ...یا قابل...__می شود قبول مان کنی؟ اینجا آنقدر تنگ شده،آنقدر نا امن شده،آنقدر سنگ روی سنگ بند نیست، که فقط یک آغوش از جنس تو، توان دارد حالمان را خوب کند!... __می شود قبول مان کنی؟؟ همین قومی که روی زمین، هرچه راه بود؛ رفتند تا خود را به کوچه ای،خیابانی،شهری... به نام آرامش برسانند،اما نشد!... __می شود قبول مان کنی؟ این همه آدم نصفه و نیمه را... که همه بدون شما یک جای کارشان لنگ می زند!... __ می شود قبول مان کنی؟؟ چشمِ آدمیزاد، بیش از هزار سال است، که *انسانِ کامل* ندیده است!... انسانی همه چیز تمام... انسانی تمام قد، شبیه*خدا*... قلب آدمیزاد نیز، بیش از هزار سال است، در آغوشی امن نَگریسته است!...__ می شود قبول مان کنی؛انسانِ تمام؟؟ ما بی تو ناتمام می مانیم... اللهم عجل لولیک الفرج❤📍 استاد شجاعی یه فهم دیگه از زندگی بهم داد، به بلندای آفتاب؛به زلالی آب @ostad_shojae ❤ 📍زندگی را دوست دارم ❤رهبرم❤ را بیشتر /📍 آرامش در چشمانت، آرامش قبل از طوفان💔 با هر قدمت می پیچید،فریاد یلی در میدان💔 عاشق که شدی،بی باکی💔 عشاق علی،بی ترسند💔از خاطره ات لرزانند💔 از اسم تو هم می ترسند!!💔حاج قاسم💔
به نظر شما اون دنیایی نباشه، خلقت ما ادما خیلی بی معنی و بیهوده نمیشه؟؟؟ از خدایی که میگیم هیچ خلل و نا آگاهی درش وارد نیست، و حکیم و ندبره، چجوری همچین کار بیهوده ای برمیاد؟؟؟
اون دنیایی هست، و اگر ثواب و عذابی هم هست، همش نشات گرفته از اعمال اختیاری و آگاهانه ی خودمونه؛ البته که خدا لطیف و رحیمه، اما درکنارش قاصم الجبارین هم هست، پس نباید به امید رحمت خدا، نافرمانیشو کنیم
💚 اهل شکر تنها گروهی اند در عالم، که چشمان زیبابین دارند! زیبایی ها را می بینند و به زبان می آورند! تنها گروهی اند که آرامش بخش این و آنند، هم قدرت پرواز دارند و هم قادرند دیگران را با خویش؛ از زمین بلند کنند؛ درست شبیه خدا🧡 ❤یا قابلُ..یا قابلُ...یا قابل...__می شود قبول مان کنی؟ اینجا آنقدر تنگ شده،آنقدر نا امن شده،آنقدر سنگ روی سنگ بند نیست، که فقط یک آغوش از جنس تو، توان دارد حالمان را خوب کند!... __می شود قبول مان کنی؟؟ همین قومی که روی زمین، هرچه راه بود؛ رفتند تا خود را به کوچه ای،خیابانی،شهری... به نام آرامش برسانند،اما نشد!... __می شود قبول مان کنی؟ این همه آدم نصفه و نیمه را... که همه بدون شما یک جای کارشان لنگ می زند!... __ می شود قبول مان کنی؟؟ چشمِ آدمیزاد، بیش از هزار سال است، که *انسانِ کامل* ندیده است!... انسانی همه چیز تمام... انسانی تمام قد، شبیه*خدا*... قلب آدمیزاد نیز، بیش از هزار سال است، در آغوشی امن نَگریسته است!...__ می شود قبول مان کنی؛انسانِ تمام؟؟ ما بی تو ناتمام می مانیم... اللهم عجل لولیک الفرج❤📍 استاد شجاعی یه فهم دیگه از زندگی بهم داد، به بلندای آفتاب؛به زلالی آب @ostad_shojae ❤ 📍زندگی را دوست دارم ❤رهبرم❤ را بیشتر /📍 آرامش در چشمانت، آرامش قبل از طوفان💔 با هر قدمت می پیچید،فریاد یلی در میدان💔 عاشق که شدی،بی باکی💔 عشاق علی،بی ترسند💔از خاطره ات لرزانند💔 از اسم تو هم می ترسند!!💔حاج قاسم💔