2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه مرگ تازه شروعشه اینو مطمعنممم کل انسانهای جهانم بگن زندگی بعد مرگ وجود نداره بازم مطمعنممم که وجو ...

ازنجان انقدر مطمعنی ..کاش همینطور باشه .اینروزا انقدر دنبال این مسئله ام که .....بازم ادم بدونه عزیزش که رفته نیست نشده یه جای دیگه رفته ...بعد میگم خوب اون جسمش وقتی متلاشی شده ین دیگه نیست ..چه فایده

عزیزم شما یا مسلمون نیستی  یا کلا غافلی قران ندارین تو خونتون؟ روز قیامتو عالم بعدیو اینارو ...

من از نظر جسمی میگم ...چرا دارم خوبشم دارم...اما دلم پر زده برای اینکه بدونم بابام کجاست...ینی نیست شد رفت

من از نظر جسمی میگم ...چرا دارم خوبشم دارم...اما دلم پر زده برای اینکه بدونم بابام کجاست...ینی نیست ...

خدا رحمتش کنه گلم

جسم تجزیه میشه

فقط استخون میمونه

البته استثناهم داریم بعضیام مومیایی میکنن

روحم میره برزخ تا قیامت

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست
من از نظر جسمی میگم ...چرا دارم خوبشم دارم...اما دلم پر زده برای اینکه بدونم بابام کجاست...ینی نیست ...

نه عزیزم ..اونایی که اعمال خوبی دارن هر پنجشنبه و جمعه یا یک روز در میان به این دنیا میان پیش خانوادشون ..پس پدرت هست و شمارو میبینه فقط صلوات بفرست و قرآن بخون تا اعمال خوبش زیاد بشه ⁦🙏🏻⁩🌷

گاهی (نه!)  همیشه  شادترین غمگین جهانم:).        https://t.me/+gQy_zMZHRK4yNzE0.         

وااای بمیرم برات احی پدرتو از دست دادی چقدر بده منم پدرم مریضه عمل قلب باز داره ریه هاش داغونه خیلی ب این فکر میکنم ک نداشته باشمش روز و شبم گریه است بخدا ولی بدون هممون رفتنیم اینو میدونم ک زیاد گریه نکن براش. نذار اون دنیا ب فکر تو باشه بذار ارامش داشته باشه 

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘
خودت هم میدونی که یه دنیای دیگه ای هم هست،نمیدونم دنبال چی هستی

میگن هست منم باور میکنم ولی باز میگم بابام نیست شده رفته یا نه داره زندگی میکنه ...آدم وقتی داغ عزیزش تازه اس دنبال این چیزا میره .ان شاالله هیچوقت داغ نبینی ...میگن سواره از پیاده خبر نداره