2777
2789
عنوان

کولیک نوزاد

93 بازدید | 11 پست

سلام خانوما قطره پروکیدپویا اگه تو یخچال نبوده باشه خراب شده،؟ 

اگه خراب شده رنگش باید چطوری باشه؟؟ .

ممنون میشم جواب بدید لطفا

.‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌عضو   گروه نارنجی وزن اولیه ۷۹ وزن هدف ۷۰ 🧡🧡 تاریخ شروع۳/۳۰ من مطمئنم که میتونم تا مهر به وزن ۷۰کیلو برسم🤩 بهترین روزه اون روزه برام 

روی کارتنش ننوشته تا چند وقت بعد از باز شدن‌در میشه مصرف کرد؟

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روی کارتنش ننوشته تا چند وقت بعد از باز شدن‌در میشه مصرف کرد؟

عزیزم نوشته دمای ۲۵ درجه سانتیگراد

.‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌عضو   گروه نارنجی وزن اولیه ۷۹ وزن هدف ۷۰ 🧡🧡 تاریخ شروع۳/۳۰ من مطمئنم که میتونم تا مهر به وزن ۷۰کیلو برسم🤩 بهترین روزه اون روزه برام 
چه تو یخچال چه غیر سخچال تا یکماه بعد بازکردن خراب میشه

من دیشب خریدم اما باز نکردم تو یخچال هم نبوده 

من دیشب خریدم اما باز نکردم تو یخچال هم نبوده 

اگه دیشب خریدی پس قابل استفادست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

اگه دیشب خریدی پس قابل استفادست

دمای کمتر ۲۵ درجه سانتیگراد ینی تو دمای محیط هم میشه؟ یا یخچال فقط:

اوکیه پس

ینی خراب نشده؟ بدم به پسرم؟؟

[QUOTE=193507387]دمای کمتر ۲۵ درجه سانتیگراد ینی تو دمای محیط هم میشه؟ یا یخچال 

از نظر من مشکلی نیست میتونی بدی

1
5
10
15
20
25
30
35
40