2777
2789
عنوان

خانوادگی

89 بازدید | 13 پست

سلام دوستای خوبم 

من چند وقته سرکار نمیرم افسردگی گرفتم خیلی اذیت میشم 

بیمارستان میرفتم به خاطر شوهرم و خانوادش ول کردم ولی الان خیلی پشیمونم 

چند تا بیمارستان رفتم ثبت نام کردم قبولم نمی کن میگن طرحتو کامل نرفتی نمیدونم دیگه چیکار کنم 

اصلا دلم نمیخواد با شوهرم زندگی کنم از وقتی ازدواج کردم هرچی دوست داشتم و از دست دادم 😐😢😢

از خواسته هات کوتاه نیا ولی نه با دعوا و چیزی

با آرامش بشین باهاش حرف بزن بگو من این همه وقت و عمرمو گذاشتم درس خوندم که ازش استفاده کنم و الان از نظر روحی حس بدی دارم که اون همه تلاشم بی نتیجه مونده...

بعد از پدرت یا مادرت بخواه همین حرفارو بهش بزنن با آرامش بهش بگن این دختر با هزار امید و آرزو رفته تحصیل کرده که فرد مفیدی باشه از زمان دانشجوییش همش به ما میگفته میخوام شاغل باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم طرحتو الان نمیتونی کامل کنی؟ پرستار هستی ؟

نه ماما 

چرا ولی خیلی طول میکشه تا اسمم دربیاد 

اصلا معلومم نیس دربیاد چون فقط ۶ ماهم مونده فک نکنم بیمارستان نیروی ۶ ناهه بخواد

نه ماما  چرا ولی خیلی طول میکشه تا اسمم دربیاد  اصلا معلومم نیس دربیاد چون فقط ۶ ماهم مو ...

خب عزیزم اگر انجامش ندی هم نمیتونی کار کنی حتما به هر سختی شده این ۶ ماه رو پشت سر بذار اینطوری شوهرتم میبینه شاغلی دیگه حرفی باقی نمیمونه

از خواسته هات کوتاه نیا ولی نه با دعوا و چیزی با آرامش بشین باهاش حرف بزن بگو من این همه وقت و عمرم ...

بهش گفتم

میدونین چیه باهاش که حرف میزنم میگه برو بعد که میرم اینقدر عذابم میده اینقدر بداخلاقی میکنه که خودم پشیمون شم و بذارم کنار😔

از خواسته هات کوتاه نیا ولی نه با دعوا و چیزی با آرامش بشین باهاش حرف بزن بگو من این همه وقت و عمرم ...

چجوری با آرامش خواسته هامو بگم؟

من کلا یه اخلاقی دارم که اگه به چیزی که میخوام نرسم و باهام مخالفت کنن یا افسرده میشم یا هم عصبی میشم بعد با عصبانیت ازش گله میکنم

بهش گفتم میدونین چیه باهاش که حرف میزنم میگه برو بعد که میرم اینقدر عذابم میده اینقدر بداخلاقی میکن ...

میفهمم عزیزم منم مامان بابام راجع به بعضی مسائل اینطور هستن میگن هرکار میخوای بکن بعد انقدر بداخلاقی و پشت چشم نازک کردن دارن که خدا میدونه

چجوری با آرامش خواسته هامو بگم؟ من کلا یه اخلاقی دارم که اگه به چیزی که میخوام نرسم و باهام مخالفت ...

دقیقا همین حرفایی که زدم مثلا وقتی حالش خوبه بهش بگو ، بگو من ۴ سال از بهترین روزای زندگیم رو تو دانشگاه و پای کتابا وقت گذاشتم که در آینده ازش استفاده کنم وقتی سرکار هستم حس خوبی دارم