2777
2789

سلام خانمها

کیا امپول انوکسپارین تو بارداری براشون تجویز شد و چرا؟ من غلظت خون ندارم اما مقاومت شریانهای رحمی داشتم و دکتر برام نوشت. میشه تا اخر بارداری تو شکم زد؟

منم هر شب میزنم، اصلا باید دور شکم برنی فقط، دکتر من گفت هرچقدر تزریق نزدیکتر باشه به رحم مفیدتره

من ریسک آمبولی داشنم دکتر واسم تجویز کرد، آسپرینم میخورم

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
منم هر شب میزنم، اصلا باید دور شکم برنی فقط، دکتر من گفت هرچقدر تزریق نزدیکتر باشه به رحم مفیدتره م ...

منم اسپرینم میخورم اخه میگم وقتی شکم بزرگ میشه ماه بالا بازم میشه زد؟ شما غلظت خون داشتی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اسپرینم میخورم اخه میگم وقتی شکم بزرگ میشه ماه بالا بازم میشه زد؟ شما غلظت خون داشتی؟

آره فشارمم از اول بارداری یه هو رفت بالا

نه مشکلی نداره من خیلی ها رو دیدم که تا آخر بارداری دور ناف زدن

من اوایل خودم میزدم ولی الان که شکمم بزرگ شده دیگه نافمو نمیبینم شوهرم تزریق میکنه

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
به سلامتی بگذرونی

ممنون عزیزم شما هم‌همینطور 

سلام من دو بار سقط داشتم دکتر فقط آسپرین وگلوکو فاژ نوشته آمپول نداده یعنی دکترمو عوض کنم یه چی هم ب ...

بهترین کار اعتماد به دکتره مگر اینکه واقعا ازش مطمن نباسی و بدون تحقیق انتخابش کرده باشی من تو سونو مقاومت خفیف شریانهای رحمی دید که تجویز کرد