2777
2789

کافیه یک قاشق بخورم انقد میخورم تا خسته بشم

اصلا نمیتونم کم بخورم

طبیعیه آیا؟ 

ضرر نداره؟ 😬

بیاین به هیچکس نگیم خوشبحالت چون انرژی منفی داره🤗 

مث من به نوتلا و بستنی 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ب بستتی

جگر گوشه ی من عزیزترز جان مادر بعد یکسال چها ماه انتظار امدی تو دل من فدای تو بشم نازنیم❤🥺 انتظار خیلی سخته خدایا دامن منتظرا سبز کن🤲👶 ۱۶ اسفند بود که فهمیدم تو دلم لونه کردی و خدا دوباره تورو بمن داده🤲😭خدای مهربانم شکرت🤲❤ اگروواقعا از ته قلبت چیزیو از خدا خاستی بدون اجابت میکنه دیر یا زود ولی اجابت میکنه چرا که خودش گفته مرا بخوانید تا اجابت کنم❤🤲

حق داری 🤣🤣

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂