با یکی از دوستام ک خیلی هم با هم صمیمی بودیم چند ماه پیش ها دعوامون شد خیلی بد در حدی ک همدیگه رو بلاک کردیم بعد من بعد از چند روز از بلاک درش آوردم اونم بعد از چند ماه تازه چند روزه از بلاکی در آورد ولی دیگه کاری ب هم نداشتیم. با هم فقط استوری های همدیگه رو نگاه میکردیم الان رفتم اینستا دیدم لایو بود اصلا حواسم ب اسمش نبود زدم رفتم توی لایو دیدم لایو واسه دوستمه سریع اومدم بیرون ولی ی لحظه دیدمش الان باز دلتنگش شدم 🥺🥺🥺🥺 چ روزگار نامرده ها ، ما مثل ی روح بودیم تو دو تا جسم ،
آخه خودش موقعی ک دعوا کردیم بهم گفت دیگه بهم ن زنگ بزن نه اس بده منم بهش گفتم خودت بلاکم کن اونم بلاک کرد منم بلاک کردم ولی طاقتم نشد از بلاکی در آوردم مثل خواهرم بود 😔
منم یه دوست داشتم چند سال باهاش دوست بودم ما همه جا با هم بودیم از اولی که با هم ددست شدیم فقط دنبال سو استفاده فقط کارهای که به نفع خودش بود انجام میداد خیلی هم حسود مغرور خودخواه خودشیفته بود ولی با وجود این رفتارهاش باهاش بودم ولی بعد ازدواج از اینی که بود بدتر شد انگار فقط میخواست زن بشه هرکاری دوست داره انجام بده دیگه بیشتر وقتش یا با دوست پسر بود یا با شوهرش بعد از کثافت کاریشم می اوند تعریف میکرد من واقعا دیگه نتونستم کارها و رفتارشو تحمل کنم همه چیزها رو بهش گفتم باهاش کات کردم الان ۴سال که خیال خودمو راحت کردم دوست واقعی وجود نداره همه دنبال منافع خودشونن
(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه هیچکس درخواست دوستی نده تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
بیشتر دوستها همینجورین ولی اون خیلی خطرناک بود جون بلد بود چطوری نازه اشوه کنه مردها جذب خودش کنه بخاطره همین ازش باید دور بشم خدای نکرده وارد زندگی خصوصیم میشه
(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه هیچکس درخواست دوستی نده تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
وای هنوز که هنوز باورم نمیشه که اینقدر عوض شده کاش هیچ وقت باهاش دوست نمیشد دختره نامرد بی معرفت هیچ وقت نمیبخشمش