2789
عنوان

بچم تب کرده

71 بازدید | 4 پست

یک سال و نیمه اس. دوساعت پیش که خوابوندمش خوب بود یه نیم ساعتی میشه بیدار سده دیدم داغه تبشو گرفتم 39 درجه اس. شوهرم نیس. هیچ پولی ام ندارم ببرم بیمارستان. میتونستم ببرم ام دکتر اطفال فقط صبحا هست و تو شهرمونم فقط همون دکتر تو بیمارستان هست ینی مطب شخصی نیست تو شهر. یدونه شیاف دیکلوفناک زدم یخرده بهتره ولی نگرانشم. دلیلش چی میتونه باشه؟ اسهال ام شده از صبح چهار بار شکمش کار کرده دوبارش معذرت میخوام حالت خلطی داشته. خیلی نگرانشم چیکار کنم من

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

کاری نمیتونی انجام بدی جز به دکتر بردن خلاصه یه میکروبه یا ویروسه زنگ بزن خانواده یه مبلغی برات جا ...

ممکنه بخاطر سرماخوردن باشه؟ هرشب وقتی میخوابید تاصبح خیس عرق بود منم دیشب فقط با رکابی خوابوندمش البته کولر روشن نبود. ینی ممکنه که بخاطر اون باشه؟ بچه ابجیم چندروز پیش یه روز تب کرد و خوب شد میتونه از اون گرفته باشه؟ اگه میکروبی یا ویروسی باشه

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ممکنه بخاطر سرماخوردن باشه؟ هرشب وقتی میخوابید تاصبح خیس عرق بود منم دیشب فقط با رکابی خوابوندمش الب ...

عزیزم باد کولر مریض نمیکنه اینو من نمیگم پزشکای اطفال میگن، اره اگه باهاش همبازی بوده قطعا همونه

تب وجود یه نوع عفونت یا چیز خارجی در بدنه که بدن حالت دفاعیشک و هشداریش تب هست

حتما به پزشک مراجعه کن

تو این شرایط کرونا حساس تر هم هست

انشاالله با اولین ویزیت خوب میشه

عزیزم باد کولر مریض نمیکنه اینو من نمیگم پزشکای اطفال میگن، اره اگه باهاش همبازی بوده قطعا همونه تب ...

ممنونم بابت راهنماییت گلم..دکتر اطفال صبح هست و هست میبرمش امروز. بازم ممنونم🙂😘😘😘

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘