2777
2789
عنوان

بتا

74 بازدید | 11 پست

سلام خانوما من یه هفته ست تاخیر پریودی دارم دیروز رفتم آزمایش خون بتام ۷.۲۶بود امروز بردم دکتر گفت منفیه ولی دو روز قبل اینم آزمایش خون داده بودم گفت مثبته🤔

کسی مثل من بوده بتاش پایین باشه بعد باردار باشه دکترم گفت چهار روز بعد آزمایشو دوباره تکرار کن😬

آخه یعنی چی چرا پریود نمیشم آخه سابقه نداشت دیر پریود شم🤒

سیبکاربریه قبلیمه😍 نتونستم برش گردونم با کاربریه دیگه اومدم 😬  توش کلی خاطره دارم😍
عزیزم مثبته من ی جاخوندم پنج ب بالامثبته

آهان ممنون آخه دکترم گفت منفیه بعد چون پریودم تاخیر دارم گفت چهار روز بعد دوباره تکرار کن دعا کن برام مثبت باشه

سیبکاربریه قبلیمه😍 نتونستم برش گردونم با کاربریه دیگه اومدم 😬  توش کلی خاطره دارم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله ک مثبت بشهه منم عصرمیرم جواب ازمایش بتاموبیارم دعاکن

وااای ان شاالله که مثبت میشی عزیزم حتما خبر خوشو بهم بده

چند روز از موعودت میگذره؟ بی بی چک زدی؟

سه روزاره سه تازدم مثبت شدن

پس صدرصد بارداری

اگه میشه جواب منم به آزمایشگاهت بگو ببین مشکوکه یا منفیه ممنون بتای ۷.۲۶

شوهرم میره اگه من برم میپرسم امامطمئنم شماهم بارداری

فدات عیبی نداره نتونستی هم نپرس ان شاالله خدا از دهنت بشنوه ان شاالله شمام بارداریه راحتی داشته باشین و بچتونو به سلامتی بغل کنین آمین

فدات عیبی نداره نتونستی هم نپرس ان شاالله خدا از دهنت بشنوه ان شاالله شمام بارداریه راحتی داشته باشی ...

عزیزم مال من منفیه اما الان دمه غروبی برات دعامیکنم ک مثبت باشه برات

عزیزم مال من منفیه اما الان دمه غروبی برات دعامیکنم ک مثبت باشه برات

آخییی عیبی نداره ان شاالله ماه دیگه مثبت میشه همه چی رو بسپر به خود بالایی تو خیالت راحت باشه ان شاالله بهترینارو برات رقم میزنه عزیزم

راستی ممنون بابت دعات😍🙏