2777
2789
عنوان

ارز دیجیتال

112 بازدید | 17 پست

بچه ها من هر حرکت اقتصادی زدم ضرر کردم همه طلاهامو از دست دادم اگه بود الان ۱۰۰ تومن بود لااقل زدم به یه کاری و ورشکست شدم به زور پولش کردم با ضرر زیاد پولشم گذاشتم بورس که لااقل اونجا سود کنه اونم که دیگه خودتون میدونید چی شد 

حالا الان زمان مناسبی هست برا خرید ارز دیجینال یا نه پولم ناچیزی دستم هست بخرم یا نه 

اینم دستم باشه خرد خرد خرج میشه ولی نمیخوام به باد هم بدم 

از یه طرف میگم یبار دیگه شانسمو امتحان کنم از طرفی انقد بد اوردم فکرشم حالمو بدمیکنه 

چی خوبه چی بخرم 

عزیزم یه صلوات برا تعجیل فرج بفرست انشالله دعای امام زمان عج الله شامل حال همگی مون بشه

اینجا شنیدم اینم ریخته ارزشش ایا ادامه داره سقوط قیمتش یا تموم شه میشه ورود کنم

عزیزم یه صلوات برا تعجیل فرج بفرست انشالله دعای امام زمان عج الله شامل حال همگی مون بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم تا برج۵ و ۶ فعلا نخر ارز دیجیتالو

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت
به هیج عنوان فعلا نخر خطریه خیلی بستگی ب خیلی چیزاام داره بیت وارد اصلاح شده از ۳۰ هزارش بشکنه میری ...

الان چنده

اینجا شنیدم اینم ریخته ارزشش ایا ادامه داره سقوط قیمتش یا تموم شه میشه ورود کنم

باید وایسی بالای ۴۶ هزار دلار تثبیت بشه

الان پول زیادی مث بورس ایران از بیت خارج شده 

و در اصطلاح نهنگا خارج شدن

تا اون موقع به نظرتون تثبیت میشه 

اره من خودمم تو بورس ضرر کردم ارز دیجیتالم صبر میکنم تا مرداد شهریور اون موقع میخرم

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت
باید وایسی بالای ۴۶ هزار دلار تثبیت بشه الان پول زیادی مث بورس ایران از بیت خارج شده  و در اص ...

الان رو چنده و اگه از چند بیاد پایین بازم ریزش داره 

پسرمم میخواد وام بگیره وارد شه بهش بگم  پس اونم وارد نشه

داره بین ۳۰ تا ۴۰ نوسان میکنه اگ ۳۰ رو بشکنه ب ترتیب حمایت های مهم ۲۶ ۱۸ ۱۲

ممنون که گفتید خودم و پسرم تو فکرش بودیم 

اون که با وام میخواست بگیره

خانما بدون آموزش تو هیچ بازاری وارد نشین اگ سودم کنین نمیتونین سود رو سیو کنید

درسته من خواستم جلو ضررمو بگیرم بدتر خراب کردم و اون پولمم رفت

الان رو چنده و اگه از چند بیاد پایین بازم ریزش داره  پسرمم میخواد وام بگیره وارد شه بهش بگم &n ...

ببین بیت کوین خیلی با ارزش ولی ب پسرتون بگید حتما با اموزش وارد بشه

و ب هیچ عنوان اهرم نگیره ک پولش صفر بشه

با رعایت اصول