2777
2789
عنوان

تعطیلات

87 بازدید | 13 پست

همه تو این تعطیلات آخر هفته دارن میرن بیرون و گردش یا حتی سفر بعد من تو خونه تک و تنها با اعصابی خورد از زمین و زمان 😔

شما چیکار میکنید این چند روز تعطیلی رو ؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میتمرگیم خونه تا انسان بمونیم و طی گروه عظیمی با گاو ها هم مسیر نمیشیم...

اگه میخواین ب خودتون بگیرین چه جالب...اخه حقیقت تلخه

با هیچکس بحث نمیکنم چون سیمکارت شیشممه😂✌هزارمین کاربریم هم باشه باز حرف حق رو میزنم💜 ولی برخوردم باهات رو خودت مشخص میکنی =) اکثرا حرفام شوخیه به دل نگیرین🌸💎
من حتی یک پیاده روی ساده هم نمیرم آخه هیشکی رو ندارم باهاش تا سر کوچه برم 

قرار نیست حتما یکی باشه

با هیچکس بحث نمیکنم چون سیمکارت شیشممه😂✌هزارمین کاربریم هم باشه باز حرف حق رو میزنم💜 ولی برخوردم باهات رو خودت مشخص میکنی =) اکثرا حرفام شوخیه به دل نگیرین🌸💎
قرار نیست حتما یکی باشه

عزیزم من کلا خیلی تنهام

یک دوست صمیمی داشتم که بعد از چندین سال دوستی ، با آدمای جدید آشنا شدو کلا نوع تفریحاتش عوض شد و خودشم عوض شد کلا گذاشتمش کنار

من همه کار تنهامیکنم تنها میرم دکتر سرم میزنم تنها لباس میخرم تنها کافی شاپ میرم تنها پیاده روی میرم ولی آخه تا کی ؟ بالاخره یه روزم ادم دلش میخواد با یکی صحبت کنه

کرونا گرفتین؟

بله

اگر خدا بهت سخت میگیره. فکر نکن دوست نداره. از همونجایی که کارگردان فیلم سخت ترین کار رو به بهترین بازیگرش میده . خدا سخت ترین زندگی رو به بهترین میده  
بله

ان شاءالله به زودی بهبودی کاملتون رو به دست میارین

من انقدر رعایت میکردم بخاطر پدرم که بیماری قلبی و دیابت داشت آخرشم بابام کرونا گرفتن ولی من نگرفتم خیلی روزای سختی بود خیلی شدید گرفته بودن ولی فقط استراحت و تقویت خودتون حتی اگر میل ندارید هم باید چیزای مقوی بخورین

ان شاءالله به زودی بهبودی کاملتون رو به دست میارین من انقدر رعایت میکردم بخاطر پدرم که بیماری قلبی ...

مممنون عزیزم 💞

اگر خدا بهت سخت میگیره. فکر نکن دوست نداره. از همونجایی که کارگردان فیلم سخت ترین کار رو به بهترین بازیگرش میده . خدا سخت ترین زندگی رو به بهترین میده