2777
2789
عنوان

بیاین درد و دل کنیم

107 بازدید | 16 پست

خواهری ها من خیلی دلم گرفته خیلی خیلی هیچکسو ندارم باهاش حرف بزنم دق کردم شماها دلتون از خانواده ی شوهر و از شوهراتون پر میشه چیکار میکنین به کی پناه میارین تازه من علاوه بر اینا یه داداشم دارم ۵ سال ازم بزرگتره خیلی باهام بد برخورد میکنه شخصیت برام نذاشته همش فحش زشت بهم میده خانوادمم اصن پشتم نیستن بخدا هیچکیو ندارم.دلم گرفته بیاین حرف بزنیم سبک شیم تروخدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یکم شبی تو بودم یه حیوون خونگی خریدم کلی باهاش حرف میزنم نه حرفامو به کسی میگه نه راهنمایی اشتباه میکنه تازه کلی هم دوصم داره به این نتیجه رسیدم که شعور حیوون ها به بعضی از آدما شرف داره 

شرمنده ولی بیشتر از ۷ تا سیم کارت ندارم 😁 باافتخار کاربری هفتممه 😎 راااااااستی به مرگ خودم قسم خواسته هام و به داشته هام تبدیل میکنم 😍💞 یه روزی تاپیک چه طوری به اونی که خواستم رسیدم رو میزنم با افتخار ازش براتون تعریف میکنم🍷💜 تنها موجودی که با نشستن به موفقیت میرسد 🐔 مرغ است 😎
من یکم شبی تو بودم یه حیوون خونگی خریدم کلی باهاش حرف میزنم نه حرفامو به کسی میگه نه راهنمایی اشتباه ...

منم عاشق حیوون خونگی هم منتهی شوهرم نمیزاره با همه حیوونا مخالفه خوش بحالتون

منم عاشق حیوون خونگی هم منتهی شوهرم نمیزاره با همه حیوونا مخالفه خوش بحالتون

اگه میتونی شوهرت رو راضی کن خیلی رو روحیه عادم تاثیر داره مثلا یه عروس هلندی هم قیمتش خوبه هم خودش عشقه

شرمنده ولی بیشتر از ۷ تا سیم کارت ندارم 😁 باافتخار کاربری هفتممه 😎 راااااااستی به مرگ خودم قسم خواسته هام و به داشته هام تبدیل میکنم 😍💞 یه روزی تاپیک چه طوری به اونی که خواستم رسیدم رو میزنم با افتخار ازش براتون تعریف میکنم🍷💜 تنها موجودی که با نشستن به موفقیت میرسد 🐔 مرغ است 😎
اگه میتونی شوهرت رو راضی کن خیلی رو روحیه عادم تاثیر داره مثلا یه عروس هلندی هم قیمتش خوبه هم خودش ع ...

اینقد بهش گفتم فایده نداشته مسخره بازی درمیاره میگه اگه خواستی برات ماهی قرمز میخرم 

اینقد بهش گفتم فایده نداشته مسخره بازی درمیاره میگه اگه خواستی برات ماهی قرمز میخرم 

من دیگه عقلم به جایی نمیرسه فقط میتونم بگم با کسی به جز مشاور درد و دل نکن

من دیگه عقلم به جایی نمیرسه فقط میتونم بگم با کسی به جز مشاور درد و دل نکن

میدونم عزیزم مشاوره باید برم وقت هم گرفتم آقا نمیاد منو میپیچونه بعد خودم تنهایی رفتم پیشش ببینم هیچ راهکاری برا حل مشکلات میده گفت من تا همسرتون نباشن نمیتونم کاری بکنم دارم دیوونه میشم نزدیک ۱ ماه مشاوره قبل ازدواج رفتم ولی انگار نه انگار تازه الان خانوادمم سربکوفتم میدن میگن خودت خواستی خودت انتخابش کردی ولی میگم میخوام جدابشم فحشم میدن 

میدونم عزیزم مشاوره باید برم وقت هم گرفتم آقا نمیاد منو میپیچونه بعد خودم تنهایی رفتم پیشش ببینم هیچ ...

قربونت بشم اول اینکه حتما حتما مشاورت رو عوض کن بعدش هم به هیچ عنوان درباره بدی شوهرت یا خوبیش پیش احد ناسی نگو حتی خانوادت که به قول خودت سرکوفت بزنن سعی کن زیاد برقصی خیلی تو روحیه تاثیر داره یه کاری کن که خودت دوس دادی یکم مث خود شوهرت که میگی مسخرم میکنه  میخرم کن البته به شوخیا کتاب زنان زیرک رو بخون با کتاب  مردان مریخی زنان ونوسی رو حتما بخون جوک زیاد بخون فیلم طنز زیاد ببین کلیپ های مسخره ای که تو نت ریخته سعی کن ببینی کلی کار که حالت رو خوب میکنه