2777
2789
عنوان

#انگیزشی_کنکوری

191 بازدید | 10 پست

صبر داشته باش یه روز همه دیر خوابیدنا ، زود بیدارشدنا، تلاش کردنا ، شکست خوردنا و "نه" شنیدنها 

جواب میده!

اونوقت بهای خودت را به دست آوردی!

#انگیزشی_کنکوری

@کنکوری_خسته..  

@کنکوری_بدبخت  

@کنکوری_بیچاره  

@پشت_کنکوری_خسته  

@پشت_کنکوری_  

‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک

خودمم کنکور اولی درک میکنم سخته

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودمم کنکوری بودم نرسیدم به رشته مورد علاقم .

هنوز یه پسر عمو دارم چندین ساله تلاش میکنه تا رشته مورد علاقش برسه .  کلی هم مسخره شد . بازم تلاش کرد .

آخرشم نرسید :(

تنها تلاش نیست .  هزینه میخواد با استادهای خوب و دلسوز 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
فقط اسم اینایی که تگ کردی😐😂

خخخخ

خودمم کنکوری بودم نرسیدم به رشته مورد علاقم . هنوز یه پسر عمو دارم چندین ساله تلاش میکنه تا رشته مو ...

دقیقا من ابجی رفیقم 5 سال پشت کنکور بود سال اخر ملی اورد گفتن انتخاب رشتش ررست باشه پرستاری میاره مشاوره پول گرفت و در رفت اینام کسیو نداشتن که بدونه انتخاب رشته کردن قبول نشد.

پسر عمو خودمم دوسال فرهنگیان اورد مصاحبه رد شد .شانسم میخواد.

ولی هرچی تلقین کنی همون میشه پس همیشه تلقین مثبت ادم باید داشته باشه

دقیقا من ابجی رفیقم 5 سال پشت کنکور بود سال اخر ملی اورد گفتن انتخاب رشتش ررست باشه پرستاری میاره مش ...

تلقین هر دومون مثبت بود . به تلقین نیستش . 

به قانون جذب نیستش .

پول داشته باش کارمند  بیمارستان هم میشی  .‌مورد دیدم  میگم آ 

تلقین هر دومون مثبت بود . به تلقین نیستش .  به قانون جذب نیستش . پول داشته باش کارمند  ب ...

منم خیلی دیدم

ولی یه دختر همسایه داشتیم تو خونشون همش دعوا بود از سات 5 صبح می امد تو کوچه کنار باغچه می نشیت همه هم میدونستن تو خونشون چخبره بش میگفتن بیا خونه ما بخون میگفت نه دقیق تا سات 11 شب تو کوچه می نشست میخوند باز مسرفت میخوابید دوباره ساعت 5 می امد به تمام کارو بار زندگیشم میرسید.

اخرش الان دانشجوی پزشکی همین شهر خودمونه کل محلم بهش افتخار میکنن.

خود آدم باید بخواد..

منم خیلی دیدم ولی یه دختر همسایه داشتیم تو خونشون همش دعوا بود از سات 5 صبح می امد تو کوچه کنار باغ ...

به خواستن نیست . وگرنه خیلیا میخوان . خیلیا رو دیدم با نور چراغ کوچه درس خوندن . الان  بیکارن :(

به خواستن نیست . وگرنه خیلیا میخوان . خیلیا رو دیدم با نور چراغ کوچه درس خوندن . الان  بیکارن : ...

چی بگم والا.