2777
2789
عنوان

با چه قومی ازدواج کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 48 پست
قوم منظورم قوم و فامیل همسرمه  خدا رو هزار مرتبه شکر همسرم اونجوری نیس  مثلا خواهرا میرن ...

فقیرن فکر کنم از لحاظ درآمدی پایین هستن 

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ترکم همسرمم ترکه

خدایی شوهرت ترک کجاست؟؟؟؟؟؟ 

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
قوم منظورم قوم و فامیل همسرمه  خدا رو هزار مرتبه شکر همسرم اونجوری نیس  مثلا خواهرا میرن ...

مگه قحطیه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

عزیزم ربطی به قوم نداره ربط به فرهنگ خانواده داره ما الان خودمون وقتی مهمان میاد بهترین پذیراییو میکنیم ولی یادمه با یه خانواده ای که هی از قوم خودمون بودن رفت وآمد کردیم وقتی شامدرفتیم خونشون خودشون مثل وحشی حمله کرده بودن به سفره و چیزای خوب رو خودشون میخوردن و اصلا به ما که مهمان بودیم محل نمیذاشتن انگار تا حالا خودشون هیچ نخورده بودن انقد ندید بدید بودن. میخام بگم ما و اونا از یه قومیم ولی فرهنگ ما کجا و فرهنگ اونا کجا اصلا ربطی به قومیت نداره فرهنگ خانوادشون بده گلم

نمیدونم الان شما و برادرت یه اخلاق داری مقایسه درخت و انسان خیلی فرق داره ها

برادر ندارم 

عزیزم منظور ذات و رگ و ریشه هست بچه همونی هست که خانوادش هستن  

اگرم وقتی ازدواج کرد بخواهی  بسازیش و عوضش کنی دچار فرسایش شدی 

یه درخت میشناسم هلو میداد یه هو یه موز داد😐 پسرهه با خانوادش کلا فرق میکرد 

پسر نوح با بدان بنشست خاندان نبوتش گم شد

سگ اصحاب کهف روزی چند پی نیکان گرفت و مردم شد...

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁