من عروس یه شهر دیگه شدم فرهنگها خیلی با هم تفاوت دارن خدا رو شکر همسرم خیلی خوبه هیچ ایرادی نداره تو شهر من زندگی میکنیم اومدیم شهرشون مادر بزرگش فوت کرده دو روزه اینجاییم مثلا غریبه ام اینجا اصلا به ادم ارزش نمیدن هر کی به فکر شکم خودشه بچه های کوچیکشون که تازه زبون باز کردن حرف دهنشون فحش های ناموسیه عجیب قومی هستن
عزیزم نگو ب قومیتش مربوطه ... ب فرهنگ خانوادگیشونه منم شهر غریبم ... اختلاف فرهنگی زیاد داری ...
منظورش از قوم همون خونوادس
👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
هر قومی یه خصوصیتی داره مثلا من خودم ترکم خیلی اخلاقای خوبی تومون هست ولی اگر یه فارس یا کسی ک ترک نباشه بیاد تو خونوادمون یکم دیر باهاش اخت میشیم ولی نه اینکه ازش بدمون بیادا نه فقط دیرترجوش میخوریم باهاش از صحبتات حس کردم همسرت ترکه
نگو قوم و شهر بگو فامیل شوهرت عزیزم فرهنگ پایینی دارن ربطی به قومیت نداره مشکل از انتخابت بوده 😂😂😂 حالا فامیل شوهرم افایده ای و مغرورن تو مراسمات تشریفاتی و با نوک چنگال چیز میخورن چقدرم زورم میگیره
خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم و خودخوری نکنم💪💪💪💪