2777
2789
عنوان

با چه قومی ازدواج کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 48 پست

ب قومیت ربطی نداره

اونا بی فرهنگن انگار

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نگو ب قومیتش مربوطه ... ب فرهنگ خانوادگیشونه  منم شهر غریبم ... اختلاف فرهنگی زیاد داری ...

منظورش از قوم همون خونوادس

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
بچه ها مگه میشه مثلا درخت گلابی هلو بده ؟ اینکه میگید شوهرتون با خانوادش فرق میکنه یعنی چی اخه تربی ...

میشه فرق داشته باشن عزیزم

همسرشون وقتی رفتن تو جامعه رو خودشون کار کردن و اصلاح شدن 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

هر قومی یه خصوصیتی داره مثلا من خودم ترکم خیلی اخلاقای خوبی تومون هست ولی اگر یه فارس یا کسی ک ترک نباشه بیاد تو خونوادمون یکم دیر باهاش اخت میشیم ولی نه اینکه ازش بدمون بیادا نه فقط دیرترجوش میخوریم باهاش از صحبتات حس کردم همسرت ترکه

زندگیه دیگه ....هیچ چیش پایدار نیست ...ب قول شاملو ک میگه:کوره ها سرد شدن...سبزه ها زرد شدن...خنده ها درد شدن..🖤🖤🖤
نگم بهتره البته اون شهری که هستیم مردمش خیلی خوبن فرهنگشون خیلی خوبه اینا اینجورین 

چی بگم والا. هرکی یه جوری بزرگ شده همه مثل هم نیستن. مهم اینه این تفاوتا رو زندگیت تاثیر نذاره

قوم منظورم قوم و فامیل همسرمه 

خدا رو هزار مرتبه شکر همسرم اونجوری نیس 

مثلا خواهرا میرن خونه یکی سرزده برن هر چی که دارن میخورن سریع قایم میکنن که اون خواهره یا بچه هاش چیزی نخورن 

نگو قوم و شهر بگو فامیل شوهرت عزیزم فرهنگ پایینی دارن ربطی به قومیت نداره مشکل از انتخابت بوده 😂😂😂 حالا فامیل شوهرم افایده ای و مغرورن تو مراسمات تشریفاتی و با نوک چنگال چیز میخورن چقدرم زورم میگیره 

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
بچه ها مگه میشه مثلا درخت گلابی هلو بده ؟ اینکه میگید شوهرتون با خانوادش فرق میکنه یعنی چی اخه تربی ...

نمیدونم

الان شما و برادرت یه اخلاق داری

مقایسه درخت و انسان خیلی فرق داره ها

یه درخت میشناسم هلو میداد یه هو یه موز داد😐

پسرهه با خانوادش کلا فرق میکرد 

*کاربری سوممه*