2821
2789
عنوان

عمل چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2731 بازدید | 43 پست
شما بچه دار شدی؟؟؟؟ من بعد از زایمانم چشمانم ضعیف شده،با اینکه سزارین شدم.یعنی بارداری خودش تاثیرگذ ...

نه من بچه ندارم 

ولی تو فامیل داشتیم کسی که قبل ازدواج لازک کرده 

بعد از ازدواجم 2 تا بچه اورده هم زایمان طبیعی هم سزارین مشکلی براش پیش نیومد 

تازه اون خیلی وقت پیش با دستگاه قدیمیا لیزر کرده بود

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

والا نمیدونم این لنزا چیه  ولی شنیدم لنز قرنیه رو نازک میکنه

سلام 

باران جان

منم آستیگمات چشمم بالاست. 

سال 84 رفتم شیراز عمل کنم

دوتا از چشم پزشکا گفتن میتونی عمل کنی

یکیشون گفت نمیتونی. 

خانواده منم استرس گرفتن و گفتن عمل نکن. 

بعد سال 92 و یکبار هم سال 98 دوباره رفتم دکتر صلوتی شیراز

هر دوبار گفت باز نمیتونی عمل کنی. 

میشه اسم دکترتون رو بدونم. 

شاید بشه چشمای منم عمل کرد😭

بهترین ثروت؛سلامتی است.
تمام مادر و خاله ها و برادر من عمل کردن سالها قبل. تازه مادرم آب مروارید و آب سیاه و شماره چشمشم 13 ...

گلم من رفتم عکس گرفتم هنوزجوابش نیومده واینکه منشی ک معاینه کردگفت شماره چشمت بالاست ۸ونیم شاید یک نمرش بمونه ولی گقت بازم دکتر خودش بهترتشخیص میده.مامانتون الان صفرشده شماره چشم واینکه تا چ شماره ای عمل میکنن

نخواستین بشه دیدین شد   
گلم من رفتم عکس گرفتم هنوزجوابش نیومده واینکه منشی ک معاینه کردگفت شماره چشمت بالاست ۸ونیم شاید یک ن ...

بله خودمم عمل کردم. فقط برو تهران بیمارستان بینا آفرین دکتر جدیدی شک نکن

من عمل کردم راحت بود که...........قبلشم لنز میذاشتم.....................الان دوباره بگن برو عمل میترسم ولی

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

مگه هر کی عمل کنه لیزیک بعدا براش مشکل پیش میاد؟ منم چشمام ضعیف یکیش هم آستیگمات

من دختر قوی هستم🤞🤞💚💚 هیچوقت تسلیم نمیشم بالاخره به چیزی که میخوام میرسم🤗🤗  حساسم زود دلم میشکنه اما نشون میده من قلبم پاک ساده و بی ریام

سلام تجربه نکردم ولی طب اسلامی رو تجربه کن ضرر نداره  یه مدت هرشب باید یه سری سرمه بکشی به چشمت  تا چند ماه امتحان کن اگه جواب نگرفتی  برو عمل ,برو متخصص طب اسلامی توشهرتون ,سایت تبرزیان متخصص هاش هست پی دی اف  دانلود کن ببین 

خب میگن شماره چشم برمیگرده بعد از ۴۰ سال.بعدا برگرده بدبخت میشم هم پیرچشمی هم نزدیک بینی و استیگمات

عزیزم عمل فمتولیزیک عمل لیزری هست که هم برا نزدیک و هم دور و هم آستیگمات انجام میشه  از اون دقیق تر و پیشرفته تر هم سوپراکور هست که هر سه رو به علاوه پیر چشمی هم داشته باشید انجام میده