2821
2789
عنوان

عمل چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2731 بازدید | 43 پست
برای چی باید در حد کوری چشات ضعیف بشه؟🤔🤔🤔 اگر میگن ممکنه شماره چشم برگرده این نیست ک مثلا شماره ...

انشاالله که چشمان شما هیچموقع ضعیف نشه.

نه عزیزم،بعد از عمل نمره ضعیفی چشم خیلی سرعت میگیره.و مثل قبل ضعیف نمیشه.چون از حالت طبیعیش خارج شده

یکبار رفتم کلینیک برای عمل چشم.پروندمم کامل شد،که برم عمل.توی همون راهرو چند تا خانم را دیدم که گفتن ...

نه اصلا من کلینیک نور عمل کردم دیگه پیشرفته ترین دستگاها و بهترین دکترا اونجان 

تازه 15سال قبلم پدر بزرگم نور عمل کرد توی 60 سالگی الان 75 سالشه چشماش عین عقابه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من از ۴ تا دکتر پرسیدم اینو.چون من خیلییییی از گوشی کار میکنم همین استرسو داشتم ک بعد یکی دو سال بر ...

من یکبار از یه چشم پزشک پرسیدم چرا شما خودتون لازک نمیکنین؟!گفتش چون ما کارمون حساسه و اگر عمل کنم چشمم حساس میشه و نمیتونم کار دقیق و حساس(عمل کردن) را انجام بدم چون به چشمم فشار میاد و بازم ضعیف میشه

من از ۴ تا دکتر پرسیدم اینو.چون من خیلییییی از گوشی کار میکنم همین استرسو داشتم ک بعد یکی دو سال بر ...

شما چطور با خشکی چشم عمل کردی؟؟؟؟خشکی چشم مجاز به عمل نیس.الان حتما از اشک مصنوعی استفاده کن

من یکبار از یه چشم پزشک پرسیدم چرا شما خودتون لازک نمیکنین؟!گفتش چون ما کارمون حساسه و اگر عمل کنم چ ...

بله عزیزم 

اصلا اگر دکترت دکتر باشه و فقط دنبال پول گرفتن نباشه اول ازت میپرسه شغلت چیه.شغلایی ک خیلی باید از چشم کار بکشی و کارای ریز انجام بدی رو عمل نمیکنن.چون مطمعنا برمیگرده.مثل وقتی چشمتو عمل نکردی و کار ظریف انجام بدی ضعیف میشه.

در کل شما خیلی ب عمل بدبینی انجام ندی بهتره.چون بعدش مدام خودتو اذیت میکنه ک الان ضعیف میشه فردا ضعیف میشه😀

خب پدربزرگ شما سن پیر چشمی را رد کردن و اون عمل به اجبار بوده

بابا پیرچشمی دیگه چیه

حرفای دوتا آدمی که اصلا معلوم نیست کجا و با چه دستگاهی عمل کردن و سواد درست حسابی نداشتن گوش نکن 

لازک هر چقدرم بد باشه مطمئن باشه کاشت لنز 100 برابر اون خطرناک تره 

تو برو کلینیک نور یه ویزیت شو پیش فوق تخصص بعد بیگدار به آب بزن

شما چطور با خشکی چشم عمل کردی؟؟؟؟خشکی چشم مجاز به عمل نیس.الان حتما از اشک مصنوعی استفاده کن

عزیزم من پیش دکتری عمل کردم ک تو جنگ پیوند قرنیه انجام میداده پس مطمعنا حالیشه 

اشک مصنوعی ام ۵ سالی میشه استفاده میکنم.

بله عزیزم  اصلا اگر دکترت دکتر باشه و فقط دنبال پول گرفتن نباشه اول ازت میپرسه شغلت چیه.شغلایی ...

آره راست میگی😅😅😅من خیلی وسواس فکری  دارم به قول شما هرروز چک میکنم ضعیف شده یا نه.من منظورم این بود لنزهای هیبریدی که جدید اومده چطوریه؟کاشت منظورم نبود‌.لنزهای نرم و آبرسان هم میگن

بابا پیرچشمی دیگه چیه حرفای دوتا آدمی که اصلا معلوم نیست کجا و با چه دستگاهی عمل کردن و سواد درست ح ...

نه منظورم کاشت نبود عزیزم‌.لنزهای هیبریدی مثل لنزهای معمولی هستند اما خب خیلی مزیت داره نسبت به قبلیا

نه منظورم کاشت نبود عزیزم‌.لنزهای هیبریدی مثل لنزهای معمولی هستند اما خب خیلی مزیت داره نسبت به قبلی ...

دختر بخدا داری ندونم بکاری میکنی

بیا برو لازک کن هیچ اتفاقی نمیفته 

من 6 سال لنز داشتم وقتی لازک کردم کلی به خودم فحش دادم که چرا زودتر نرفتم 

بعد میدونی هزینه نگهداری لنز چقدر بالائه ؟؟؟؟

اصلا خبر داری از محلول های شست و شو و ضد عفونی کنندش

من ماهی 1/5 میلیون خرج میکردم تازه به قیمت 3 سال پیش

دختر بخدا داری ندونم بکاری میکنی بیا برو لازک کن هیچ اتفاقی نمیفته  من 6 سال لنز داشتم وقتی ل ...

حتما شما همیشه چشمت بوده.من میخوام در خانه عینک استفاده کنم.بیرون رفتنی،مهمونی رفتنی لنز  بذارم

واقعا اینقدر هزینه برداره؟!!! اینکه فایده نداره

آره بابا برو لازک کن هیچ خطریم نداره قابل بازگشت هم نیست اصلا 

محلول نگه داری و ضد عفونی کننده هم گرونن هم زیاد باید ازشون استفاده کنی اگه کل روز تو چشمت میخوای نگه داری 

من 2 روز در میون یه قوطی 250  میلی تموم میکردم 

چون چشم شوخی بردار نیست که باید تمیز باشه لنزت

دختر بخدا داری ندونم بکاری میکنی بیا برو لازک کن هیچ اتفاقی نمیفته  من 6 سال لنز داشتم وقتی ل ...

شما بچه دار شدی؟؟؟؟

من بعد از زایمانم چشمانم ضعیف شده،با اینکه سزارین شدم.یعنی بارداری خودش تاثیرگذاره و به چشم فشار میاره.حالا اگر بخوام یه بچه دیگه هم بیارم اگر عمل کنم تکلیف چیه