2821
2789
عنوان

عمل چشم

2731 بازدید | 43 پست

سلام دوستان .من چشمام ضعیفه آستیگماتیسمم هست.نمره چشمم تقریبا بالا هست.ار عینک زدن خسته شدم،از عمل لازک و لیزیک هم خیلی میترسم که بعدداز ۴۰ سال هم پیرچشمی بگیرم هم شماره چشمم برگرده .خلاصه کسی درباره لنزهای هیبریدی چیزی میدونه؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خوبه،اما عاقبتش چی؟!اگر برگرده چه خاکی سرم بریزم؟!وونموقع باید عینک ته استکانی بزنم

نه بابا حالا نقد رو ول کردی چسبیدی به نسیه؟؟؟؟

دور از جون تا 40 سال دیگه کی مرده کی زنده آدم از فردای خودش خبر نداره چه برسه به 40 سال بعدش 

تا اون موقع هم علم پیشرفت کرده به شرط حیات

عزیزم بعد از ۴۰ سال شما حداقل ۶۰ سالته  انتطار داری ۶۰ سالت باشه و جشات ضعیف نباشه؟😂

خب خوشگلم،اونموقع دیگه در حد کوری چشم ضعیف میشه.😅شما عمل کردی؟منظورم بعد از ۴۰ سالگی بود،که شروع پیر چشمی هست

نه بابا حالا نقد رو ول کردی چسبیدی به نسیه؟؟؟؟ دور از جون تا 40 سال دیگه کی مرده کی زنده آدم از فرد ...

منظورم بعد از ۴۰ سالگی که شروع پیرچشمی هست بود.یعنی ۴۰ سالم عمر نکنم😭😭

وااا چ الکی بدبینی ب عمل  برو پیش ی دکتر درست حسابی اصن از این خبرا نیست

شما عمل کردی؟

یکی هم اینکه چشم حساس میشه اگر ازش کار بکشی مثلا کتاب کامپیوتر موبایل باز چشم صعیف میشه بعد از عمل.همچنین بارداری و زایمان خودش چشم را صعیف میکنه

خب خوشگلم،اونموقع دیگه در حد کوری چشم ضعیف میشه.😅شما عمل کردی؟منظورم بعد از ۴۰ سالگی بود،که شروع پی ...

برای چی باید در حد کوری چشات ضعیف بشه؟🤔🤔🤔

اگر میگن ممکنه شماره چشم برگرده این نیست ک مثلا شماره چشات ۳عه یهو ۳ نمره صعیف بشه بعد از اون ۳ ننره ام ۳ نمره ضعیف بشه ک بخوای ته استکانی بزنی.

بله من لازک کردم.دو ساله 

اگر بنا ب برگشت باشه مثل ضعیف شدن عادی چشم ۲۵ صدم یا نیم نمره هی ضعیف میشه 

نه بابا اصلا این حرفا نیست  90 درصد قابل برگشت نیست

یکبار رفتم کلینیک برای عمل چشم.پروندمم کامل شد،که برم عمل.توی همون راهرو چند تا خانم را دیدم که گفتن نرو عمل،ما چندسال پیش عمل کردیم الان وضع چشممون از قبلم بدتزه‌عینکم به زور جواب میده.دیگه اونا را که دیدم حسابی چشم ترس شدم

شما عمل کردی؟ یکی هم اینکه چشم حساس میشه اگر ازش کار بکشی مثلا کتاب کامپیوتر موبایل باز چشم صعیف می ...

من از ۴ تا دکتر پرسیدم اینو.چون من خیلییییی از گوشی کار میکنم

همین استرسو داشتم ک بعد یکی دو سال برنگرده.اما از هر دکتری پرسیدم گفتن اصلا ربطی نداره.یکیشون ک گفت فقط بدشانسی باعثشه برو زندگیتو بکن😀

مطمعنا هر چیزی افراطش بده.ک خب منم افراط دارم تو استفاده از موبایل 

اما من چشمام برای استفاده از گوشی و اینا نسبت ب قبل حساستر نشده.من از قبل عملم خشکی چشم داشتم هنوزم دارم