2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه+عکس

235 بازدید | 17 پست

میخوام از این سایت غذاساز بگیرم،معتبره؟خریدداشتین؟

عکس غذاسازو هم میذارم ،اگه داشتین بگین خوبه یا نه؟

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وسایل برقی رو هرگز نتی خرید نکن حتما برو ببین 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

من میوه خشک کن سایا دارم راضیم غذا سازم سانی هست خوبه اون هم از دیجی کالا و کالا سونیک فقط خرید داشتم تا الان

آقای دلهای جوون و پیر🔸یاحسین تویی نعم الامیر    من گدات آقا😔 هرچی دارم همه کرمته. آرزو من حرمته کربلات آقا😔

من دارم.عاااالیه.‌۱۰ساله عصای دستمه

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

من غذا ساز دارم راضیم

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

فقط اینکه من از نمایندگیش خریدم۷۰تومن ارزونتره بقیه فروشگاه ها بود

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

دیجی کالا ست؟؟؟؟؟ 😳😳😳معتبره صد درصد من تاالان بیشتر از 30 میلیون خرید کردم ازش

آقای دلهای جوون و پیر🔸یاحسین تویی نعم الامیر    من گدات آقا😔 هرچی دارم همه کرمته. آرزو من حرمته کربلات آقا😔
دیجی کالاس دگ بله معتبره

ن دیجی نیست،نوشته دکوماج،خییییلی شبیه دیجیه

من دارم.عاااالیه.‌۱۰ساله عصای دستمه

خداروشکر🤗

وقتی دیدم عالیه،برای مامان و خواهرم و عروسمون هم گرفتم. البته نصفشو برداشتم و استفاده چندانی ندارم،مثل اب مرکبات گیرش

فقط اینکه من از نمایندگیش خریدم۷۰تومن ارزونتره بقیه فروشگاه ها بود

توسایت پارسخزر موجود ندارن،ب نظرت نمایندگیها میتونن گیر بیارن برام؟

دیجی کالا ست؟؟؟؟؟ 😳😳😳معتبره صد درصد من تاالان بیشتر از 30 میلیون خرید کردم ازش

ن دیجی نیست آخه،نوشته dekomaj