2777
2789
عنوان

زور زدن نوزاد

1463 بازدید | 9 پست

نوزاد 43روزه ام خیلی تو خواب زور میزنه (انگار ميخواد دفع داشته باشه)علی الخصوص صبح. ها ..از ساعت ٥ صبح تا ٨ اينا طوری که من کنارش خوابم نمی ره از صداش ...آیا کسی تجربه ای داره؟ 

آیا مثلا. علامت رفلکس یا كوليكه ؟ چه قطره ايي بدم؟ شبها ساعت ٨ ،٥ قطره پدي لاكت ميدم 

پسر من همینطوری بود تقریبا تا سه ماهگی 

دو بار به دکترش گفتم گفت طبیعی هستش ایرادی نداره

گفتم دارو بده دعوام کرد گفت سواد داری وقتی میگم طبیعیه یعنی لازم نیس دارو بخوره 

منم هیچی ندادم بهش کم کم خوب شد 

ولی من خیلی غصشو میخوردم

وای دختر منم اینطوری بود سرم درد میگرفت انقدر زور میزد و میپیچید به خودش کلافم میکردهمه قطره های دنیای رو تو حلقش میکردم ساکت شه ولی از سه ماهگی رفته رفته کمتر میشه خود به خود 

من از معبود یکتایم فقط یک چیزمیخواهم ....نگیردهرگز از قلبم امید استجابت را❤🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من همینطوری بود تقریبا تا سه ماهگی  دو بار به دکترش گفتم گفت طبیعی هستش ایرادی نداره گفتم ...

يعني فقط بايد تحمل كرد؟؟ من باورم نميشه يه روز صبح بيدار شم ديگه زور نزنه،الان بچه اتون چندوقتشه؟

وای دختر منم اینطوری بود سرم درد میگرفت انقدر زور میزد و میپیچید به خودش کلافم میکردهمه قطره های دنی ...

اصلا حس ميكنم قطره ها الكي ان،تاثير ندارن،من واقعا هيچي هم نميخورم،اميدوارم ٣ ماهگي رفع بشه☹️ 

يعني فقط بايد تحمل كرد؟؟ من باورم نميشه يه روز صبح بيدار شم ديگه زور نزنه،الان بچه اتون چندوقتشه؟

آره فقط تحمل کن خوب می‌شه 

الان یک سال ونیمشه

زود زود خوب میشه

منم بچه اولم بود خیلی استرس داشتم تا گنج ماهگی شبا نمی‌خوابد خیلی گریه نمی‌کرد فقط بیدار بود تا 9 صبح

دکترش همیشه میگفت طبیعیه هیچ داروی کولیک و رفلاکس استفاده نکردم براش

گذشت اون روزا 

اصلا حس ميكنم قطره ها الكي ان،تاثير ندارن،من واقعا هيچي هم نميخورم،اميدوارم ٣ ماهگي رفع بشه☹️ 

دکتر پسرم پرفسور بود اول پسرم را پیش یه دکتر دیگه بردیم15 روزه بود براش پدی لاکت داد و کولیک اید

وقتی پیش پرفسور بردیم پدی لاکت رو که گفت همین الان بنداز دور کولیک اید رو هم گفت اگه سه ساعت پشت سرهم جیغ زد جیغ ها و شما هرکار دیگه ای کردین ساکت نشداونوقت بهش بده که پسر منم اینطوری در این حد نبود

برای شیر خودمم میگفت همه و هیچ یعنی مادر باید همه چیز بخوره نوازد هیچی غیر از شير مادر نباید بخورا

من که همه چیز خوردم آخه واقعا میدیدم تاثیر نداره خوراک من

کلا این بیقراریها تا حد زیادی طبیعی هستش

دکتر پسرم پرفسور بود اول پسرم را پیش یه دکتر دیگه بردیم15 روزه بود براش پدی لاکت داد و کولیک اید وق ...

سلام عزيزم ممنونم بابت راهنماييت.واقعا دكترت درست گفته بود.بچه خودش وارد ٤ ماه ميشه خوبه خوب ميشه خداروشكر

سلام عزيزم ممنونم بابت راهنماييت.واقعا دكترت درست گفته بود.بچه خودش وارد ٤ ماه ميشه خوبه خوب ميشه خد ...

خدا رو شکر 

ولی ما مامانای که تجربه اولمون هست تحمل نداریم آخه طفلکی ها خیلی کوچولو و ضعیف هستن

عزیزم تقریبا اینکارا رو انجام دادم زیاد تاثیر نداشت.فقط برام سواله چرا توی خواب بخصوص صبح ها بیشتر ا ...

سلام عزیزم

میدونم تاپیک قدیمیه ولی اگه ممکنه جوابم رو بدید.

پسر شما بهتر شدن؟

اگه آره، چجوری؟ و چند ماهگی؟

منم یه نوزاد دو ماهه دارم که چند وقتی هست اینجوری شده. رفلاکس پنهان هم داره. احتمال آلرژی به پروتئین گاوی هم میدم چون علائمش رو داره.