2777
2789
عنوان

به مامانم میگم...

546 بازدید | 55 پست

کلاس صبحمو خواب موندم‌ناراحتم چیکار کنم

میگ تقصیر خودته میخواستی بیدار شی

سلطان غم مادر😐

منم‌گفتم تا شب اصلا با من حرف نزن 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😂😂😂😂😂

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤
      خوب گفته

کجا خوب گفته همیشه میگ تقصیر خودته

با هرکیم بحث کنم‌میگ تقصیر خودته

حالا مامانای دیگ‌میان طرف بحثو قیچی قیچی میکنن

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

راست میگه خب انتظار داشتی چی بگه

سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظم‌دهنده‌ها، جامدادی‌ها و کیف‌های لوازم آرایش دست‌ساز درست می‌کنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو می‌کنم تا با همین دست‌های هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانواده‌ام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباس‌های کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت می‌کشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما می‌دید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم می‌رسه و باعث می‌شه لبخند رو لب بچه‌هام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا می‌خواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچه‌هام فرصت شادی می‌دید.https://eitaa.com/arthonardast

کجا خوب گفته همیشه میگ تقصیر خودته با هرکیم بحث کنم‌میگ تقصیر خودته حالا مامانای دیگ‌میان طرف بحثو ...

قلبم فدای هرچی مامانه

➖⃟♥️••گر تو شَوی گُناهِ من توبه نمیکنم زِ تو.. :)✌️تولدم1376/4/3
راست میگه خب انتظار داشتی چی بگه

بگه ناراحت نباش

الان من چیکار میتونم‌بکنم ک نمک رو زخمم میپاشه

منم به دخترم همین و میگم. البته چون‌مقصره.‌تا صبح کله اش تو گوشی است. هر چی میگم بخواب ...

واقعا متاسفم برات 

اسی واقعا اینقدر مهمه؟ تاحالا غیبت نکردی؟ نگران چی هسی اخه تاپیک قبلیتم بودم

۲ بار غیبت کردم درسش ۳ واحدیه ها حذفم کنه چی

الان میخوای مامانت چه کنه برات؟چه گستاخ و وقیییییییح شدی😂😂😂😂😂🤪🤪🤪🤪 

هار هار هار بامزه

واقعا متاسفم برات 

لوس نباش دیگه 😐

مامانم میگه تقصیر خودتع، منم هر هر میخندم 😂

میگم آره خدا خواست یه کلاس استراحت خوردم 

یه خانم معلم دهه هشتادی 🎀خدایاشکرت که هر چی بفروشیم وطن نمی فروشیم💝🧕🏻