ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
وای منم همین طورم 😔با خانوادش تو یه ساختمونیم از بس رو روان ادم راه میرن شوهرمم ناراحتیشو سر من خالی میکنه باردارم هستم که چه قدر پشیمونم از اینکه باردار شدم از بس تو این مدت منو حرص داده و غصه خوردم
منم مثل تو ام یکسال بعد زایمان همه روحم را داغون کرد اما الان خوبه حس می کنم اون موقع که من به آرامش نیاز داشتم اون فکر جنگ بود الان خوب بودنش برام مهم نیست و به چشمم نمیاد
دیشبم سر اینکه چرا من نگفتم بریم سر بزنیم به ننه باباش دعوامون شد از بس خستم کرده تصمیم گرفتم مثل هم خونه باشیم دیگه کاری به کارش نداشته باشم چون حامی ندارم برا جدا شدنم
منم نه نش پرش می کرد حتی بهش می گفت سیسمونی چی بخرن اونم به پدر مادر من دستور می داد مام نبردیمش و خودمون یه شبه هرچی دوست داشتیم خریدیم و ادامه ماجراااا
وای منم همین طورم 😔با خانوادش تو یه ساختمونیم از بس رو روان ادم راه میرن شوهرمم ناراحتیشو سر من خال ...
منم بخاطر رفتار مادرشوهرم همش حرص میخورم باخودم میگم اشتباه کردم باردار شدم،چون من که میدونستم از دست این یه روز خوش ندارم
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
منم بخاطر رفتار مادرشوهرم همش حرص میخورم باخودم میگم اشتباه کردم باردار شدم،چون من که میدونستم از دس ...
من نمیدونستم میخواد رفتارش اینقدر بد بشه چون قبل بارداری اینقدر خوب بود که میگفتم فقط الان تو زندگیمون بچه کمه که خوشبختیمون کامل تربشه اما الان میگم غلط کردم من فقط ارامش میخوام