2821
2789
عنوان

نزدیک طلاقم

289 بازدید | 8 پست

کارای طلاق داره انجام میشه 

میشه ازتون خواهش کنم 40 نفر برام دعا کنید برگردم سرخونه زندگیم خیلی اعتقاد دارم به دعاتون 

برام دعا کنید 40 نفر برام یه صلوات میگین زندگیم ازهم نپاشه

اول از خدا. بخاه بد از شوهرت ک برگرده مام دعات میکنیم ب حق۵تن بری سر. زندگی خودت

من کوردم💪🤞دختری  از الامتو                                  ازاد شدم  خوشحالم ننه ایشالا ازادی قسمت همه😄        بالاخره از تعلیقی در اومدم 😄ب لطف ی شخص مغز بیمار تعلیق شدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دعات کردم گلم

رفتنت آنقدرها هم که فکر میکنی فاجعه نبود:من مثل بیدهای مجنون ایستاده میمیرم💔بیر نصیحت دییرم سیزدن اوتور 🖤بیرینی سوسن اگر آلاتما🖤او کَسین عاقبتین خار اِلییب🖤سن اونون گوزلرینی آغلاتما😞

اگه پشیمونی از الان 

جای این کارها برو به شوهرت زنگ بزن 

یا مادرش 

یا پدرش 

یه حرکتی انجام بده 

غرور بزار کنار برو درستش کن 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

نمدونم میخونی یا نه منم زندگیم خراب داره میشه ایشاالله به حق پنج تن زندگیت درست شه خدایا من که زندگیم داره نابود میشه ولی زندگی هیچ کس و خراب نکن همه با یه ارزویی ازدواج میکنن دل هیچکس و نشکن عین دل من که شکست و کسی نفعمید

میگذره