2777
2789
عنوان

نصیحت دوست

75 بازدید | 9 پست

دوستان من ۲۲ سالمه بعد چند وقت پیش همینطور با یکی از دوستام تلفنی صحبت میکردم و اون متوجه شد که من ناراحتم و پرسید چیشده ؟

بعد منم از یسری مشکلاتی که برامون پیش اومده گفته ، و همچنین بهش گفتم که مادرم یه مدته خیلی مریض حال شده و از نظر خانوادگی هم یکم اوضاعمون بهم ریخته شده 

اونوقت دوست من برگشته در جواب بهم میگه ؛ خب برو ازدواج کن ، تو اگه ازدواج کنی حال مادرت بهتر میشه ، روحیه مادرت خوب میشه.

من از این حرفش اصلا خوشم نیومد ، اخه یکی نیست بگه واقعا اگه راه حلی به ذهنتون نمیرسه ، حرف نزنید.

مگه اخه با ازدواج قراره تمام مشکلات ادم حل بشه!!

اتفاقا به نظره من اگر ادم شرایط خانوادگیش خیلی بهم ریخته باشه ، ازدواج یه سری مشکلات هم به بدبختیای ادم اضافه میکنه.

دوستان به نظر شما اخه این راه حل منطقی و درسته؟؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نمیدونم چطور یه سریا به خودشون اجازه نصیحت میدن من خوشایندم نیست تا از کسی نخواستم کسی بهم حرفی بزنه 

من جا شما بودم رک حرفمو میزدم که چه نصبحت مسخره ای کردی و اصلا صلاحیت نصیحت و نداری 

نمیدونم چطور یه سریا به خودشون اجازه نصیحت میدن من خوشایندم نیست تا از کسی نخواستم کسی بهم حرفی ...

بله منم کاملا موافقم

اخه اصلا ازدواج کردن شرایط خاص خودشو داره

مگه الکیه