2777
2789
عنوان

امشب ترسیدم...

213 بازدید | 20 پست

خیلی... گرسنم بود رفتم بیسکویت و شربت خوردم تو آشپزخونه تو تاریکی نیم ساعت پیش... همزمان اشکام از چندطرف سرازیر میشد رو صورتم... 

یهو شک کردم به همه چی... بار اولم نیست دلم گرفته . همیشه چشمم و دلم گریون بوده...  ولی... خیییلی بریدم... وقتی میگن : باری که طاقتشو نداریم رو دوشمون نذار یعنی این... طاقتشو ندارم.... بریدمممممم. 

هیچ بنی بشری قد من ساده امید نداشت.... هررربارم امید داشتم ناامید شده تو مسائل مهم زندگیم... مگه ی آدم چقذدر جون داره ؟؟؟؟امشب یهو حس کردم هییییچ امیدی تو دلم نیس ... هیچوقت اینجوری نبودم... میدونم بزرگترین گناهه... دیگه نمیگم توهین نکنید... قضاوت نکنید.... از قسمت و صلاح و حکمت نگید... هرکی خودش و کرمش...  الله_اکبر#  

خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که داریم و حواسمون نیست... میشه از خدا بخواین حاجت دلمو بده ؟ خیییلی ساله میخوامش... ❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز دلم چرا؟

تاپیک باختم رو بخونید... 

خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که داریم و حواسمون نیست... میشه از خدا بخواین حاجت دلمو بده ؟ خیییلی ساله میخوامش... ❤❤

من نمیدونم مشکلاتت رو اما واقعا ناراحت شدم

خدایا خدای بزرگ شمارو قسم میدم ب حق آبروی فاطمه زهرا ب این دوستم کمک کن خدایا من میدونم حواست ب همه چیز هست اما دوستم ناامیده خدای بی پناه ها امید هیچ بنده ای رو ناامید نکن این دوست عزیزهم همینطور.......الهی شکرت❤

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....
من نمیدونم مشکلاتت رو اما واقعا ناراحت شدم خدایا خدای بزرگ شمارو قسم میدم ب حق آبروی فاطمه زهرا ...

تاپیک باختم رو بخونید... 

ممنوم از لطف و مهربونیت

اخی گلم حق داری😔😔منم مث تو🙂درکت میکنم

💔

تاپیک باختم رو بخونید...  ممنوم از لطف و مهربونیت

چشم عزیزدل

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....

گلم إنشاءالله خدا آرامشی تو دلت بذاره که این حالت رو حتی یادت نیاد 🌺🌺🌺

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

گلم إنشاءالله خدا آرامشی تو دلت بذاره که این حالت رو حتی یادت نیاد 🌺🌺🌺

🙏❤🫀حاجتروا

تاپیک باختم رو بخونید...  ممنوم از لطف و مهربونیت

خوندم عزیزم

خیلی ناراحت شدم اما درکت کردم چون ما کمی ب هم شبیه هستیم منم کسی رو که خیییییلی دوس داشتم و5سال باهاش بودم آبرو و اعتبارم رو پاش گذاشتم رفت.....

خوندم عزیزم خیلی ناراحت شدم اما درکت کردم چون ما کمی ب هم شبیه هستیم منم کسی رو که خیییییلی دوس ...

💔💔💔💔

خوندم عزیزم خیلی ناراحت شدم اما درکت کردم چون ما کمی ب هم شبیه هستیم منم کسی رو که خیییییلی دوس ...

من باهاش نبودم... یکاری کرد ب بودن خودم شک کردم.... ک این بشه حال و روزم...