مشاور کنکورم گفت بازار کارش خوب نیست.حقوقش نمیدونم
مثل خنده نوزادی که غرق خواب است، مثل بوی خانه کاهگلی پس از باران ، یا کشیدن نقاشی روی شیشه بخار کرده، مثل پیدا کردن جای خالی در اتوبوس با یک بغل خستگی ، صدای موج دریا در شب ، بوسههای ناگهانی ، چای تازهدم قند پهلو توی استكان کمر باریک ، یا مثل دستان گرم مادر بزرگ ، دوست داشتنت همین قدر شیرین است
ممنون از اینکه نظر دادین❤ من بین مامایی و روانشناسی شک دارم
خواهش میکنم ببن این دو مامایی بهتره ولی سختی زیادی داره
مثل خنده نوزادی که غرق خواب است، مثل بوی خانه کاهگلی پس از باران ، یا کشیدن نقاشی روی شیشه بخار کرده، مثل پیدا کردن جای خالی در اتوبوس با یک بغل خستگی ، صدای موج دریا در شب ، بوسههای ناگهانی ، چای تازهدم قند پهلو توی استكان کمر باریک ، یا مثل دستان گرم مادر بزرگ ، دوست داشتنت همین قدر شیرین است
من یه چند ماهی منشی و کاراموز ماما بودم تا کارشناسی خونده بود و مطب زده بود اوایلش حقوقش کم هست اما وقتی واسع خودت مطب بزنی دیگه راحت روزی ۶۰۰ ، ۷۰۰ در میاری این مامایی هم که پیشش بودم تازه یه ساله مشغول به کار شده این درامدشه تازع شهر ما هم کوچیکه تو شهرای بزرگ خیلی راحت و درامد بهتره ، وگرنه در امد ماما ها بد نیس شغل خوبیم هست مردم هم همه نیاز دارن وقتی تو کارت حرفه ای شی دیگه تمامه
درست👌 بنظر من ادم اگه تو یک کاری استعداد داشته باشه شانسم باهاش یار باشه قطعا موفق میشه ❤
صد در صد ولی حتما دنبالش برو موفق میشی به حرفی گوش نکن اگه میگن درامد ندارع چون من تو محیطش رفتم میدونم چطوره متاسفانه من دانشجوی روانشناسیم اگه یکم دیرتر وارد دانشگاه میشدم مامایی میخوندم