2821
2789
عنوان

چرا؟زن ها

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 54 پست
تا وقتی بندازیم گردن هم جنسمون مردا میگن تا اینا با هم مشغول دعوان ما بریم غلطمونو بکنیم  اگه ...

وقتی زن علیه زنا باشه مردا به هیزی و چشم چرونیشون ادامه میدن

چون اونا هوا همو دارن

ولی زنا فقط بلدن گیس همو بکشن

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂

از ماست که برماست

این کینه ی شتری نیست،زخم عمیقه.تو نمیتونی دستتو تا ارنج بکنی تو قفسه سینه ی من و شش ماه و ی سال بعد ک با دیدن دستات وحشت میکنم بهم بگی کینه ایم .خیر.کینه ای نیستم.زخم خوردم...     گیریم خنجر حرف تو بر پهلوی باورها نشست ؛ نوشدارویی ... شرابی... شیونی... شعری به کارش میکنیم ؛ دِل که چِرکین شد ، چکارش میکنیم ؟؟؟  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اخ خدا رو شکر یه بار یکی پیدا شد از ما آقایون هم دفاع کرد دمتون گرم

یه عمره دولت و ملت دارن به نفع شما حرف میزنن 

وقتی کارایی که شما میکنین مرده عیب نداره 

اگه نصفشو زن بکنه هیچی دیگه خودتون می دونین

خدایااااا فقط خودت   نه بنده های بی خودت 

اصلا ممکنه بعضی زنها کارشون همین باشه 

یعنی طرف چیزی برای از دست دادن نداره .از روی بدبختی یا بدذاتی یا طمع ....شغلش اینه . به خودش هم رحم نکرده . 

اون موقع بیاد به این فکر کنه که به هم جنس خودم رحم کنم؟ 

پس این اصلا توجیه خوبی نیست .

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.
وقتی زن علیه زنا باشه مردا به هیزی و چشم چرونیشون ادامه میدن چون اونا هوا همو دارن ولی زنا فقط بلد ...

منم همینو میگم. اگه یه زن فهمید مرده زن داره باید مخالفت کنه 

همه چی دوطرفه ست، نمیشه گفت فقط یه طرف مقصره‌

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

مقصر مردان  به قول یکی از بچه ها شوهرامون به ما متعهد هستن نه زنا وقتی خودشونو مجرد جا میزنن ...

منم هميشه همين حرفو ميزنم😄

چه انتظاري بايد از يه زن غريبه داشت در حاليكه هيچ تعهدي بهت نداره؟؟

ما جايي ميريم(شوهرم كمي تو چشمه)نگاه هاي زناي ديگه هيچ اهميتي برام نداره چيزي كه مهمه واكنش شوهرمه فقط

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 23 ساعت پیش
2791
2779
2792