2777
2789
عنوان

چرا؟زن ها

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 54 پست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

برا اینکه در لحظه زندگی میکنیم

ب عواقب کارامون فکر نمیکنیم،لذت آنی و زودگذر و نمیخواییم ب هیچ وجه از دست بدیم،

البته بعضیامون

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
نمیگم طاهر ولی تا پا ندن جرات نمیکنن برن جلو

مردا خیلی گو میخورن که میرن جلو

۹۰درصد مواقع کرم از خو د مرداس

نمیتونیم که تو گونی بریم تا مردا دلشون نلرزه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂

زیاد قبول ندارم هر دو مقصرن همه جور آدمی همه جا هست همه هم خوب نیستنن اینکه یه زن بخواد زندگی یکی دیگه رو خراب کنه بنظر من تا خود مرد نخواد هیچچچ اتفاقی نمیفته و خیانت نمیشه اینطور مردا بنظر من فقط دنبال بهونن با اینکه اون زن هم مقصر ولی وقتی یکی برات کافی باشه و اون و زندگیت دوست داشته باشی چه زن باشی چه مرد اصلا خیانت نمیکنی 

نه قبول ندارم

"مرد هستم"                                                                                                                                                       تا حالا به این فکر کردید که ما اصلا مصدر گزاشتن یا افعالی مثل: گزاشتم، گزاشتی، گزاشت و... نداریم؟ پس چرا می‌نویسید بزار؟
اخه تا یه زن پا نده اون پسر هم نمیره طرفش

ربطی نداره واقعا من دو هفتس عکس با شوهرم گذاشتم پروفایل اینستا که دیگه کسی بهم دایرکت نده تعداد دایرکتام بالاتر رفته دیروز یه پسره دایرکت داده میدونم شوهرداری ولی کسی که تلویزیون داره سینما نمیره!! منم همرو بلاک میکنم ولی واقعا تعداد مردایی که دنبال زن متاهلن هم زیاده ولی تاحالا نشنیدم کسی بگه عامل خیانت زن ها مردان تو هر قشری خوب و بد هست ادم باید خودش شعور داشته باشه به همسرش خیانت نکنه چه زن چه مرد

کلا تو مسائل خانوادگی برخلاف چیزی که به نظر میرسه قدرت زن ها بیشتر. قدرت نامرئی

کنترل دست اوناست. معمولا اونا بخوان میشه نخوان نمیشه

اگر زن، چرا در مورد دخترا افغانستان سکوت کردید/ اگر زندگی، چرا دستور کشتار و تخریب و آتش سوزی می دهید/ و اگر آزادی، چرا به مخالفان حمله می کنید............ این توییت داریوش ارجمند رو خیلی دوست داشتم👍🌹

این هدیه بازکردنی است

دوست گرامی، شما به بلوبانک دعوت شده اید.

روی لینک زیر کلیک کرده و اپلیکیشن بلوبانک را نصب کنید.

کد «MFHQQI» را در قسمت کد معرف وارد و فرآیند بازکردن حساب را تکمیل کنید.

https://blubank.com/download

بلو؛ بانک، ولی دوست داشتنی