2777
2789
عنوان

تست pcr

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 54 پست
حالا دیگه شده . الان پیش خودتونه دیگه؟؟؟ 

مادر بزرگم و داییم با هم زندگی میکنن. ما ماهی ۱ بار میایم اینجا براشون غذا درست میکنیم فریز میکنیم. خونه رو جارو میکشیم میریم خونه خودمون. که این شد وضعیت. الان نمیدونیم بریم خونه خودمون یا پیش اینا باشیم. خونه خودمون تهویه بهتری داره و بزرگتر هست. ولی خب بابام ممکنه بگیره. ولی بابا هم ی دوز واکسن زده . دوز بعدی هم ۲۵ خرداد میزنه. نمیدونم واقعا چی کار کنیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادر بزرگم و داییم با هم زندگی میکنن. ما ماهی ۱ بار میایم اینجا براشون غذا درست میکنیم فریز میکنیم. ...

به هر حال الان بابای شما هم ناقل حساب میشه بعد تست فرداتون باباتونم تست بده بد نیست. رعایت کنید بابات نمیگیره. منم از شوهرم نگرفتم. الان رفتن شما پیش مادربزرگتون واسه داییتون خطرناکه. البته که اونم الان مشکوکه. پدرت و داییت برن یه خونه یک هفته قرنطینه باشن. شما ۳تا هم باهم یجا باشید. اونا برن سر کار این چرخه بدجور هم میخوره

قربونت عزیزم انشاالله اولش ک بدن درد شدید گلو درد تب فرداش چشمامون انگار داشت درمیومد سردرد تهوع اس ...

ای وای چقدر سختی کشیدین. ما نه در این حد اصن نیستیم. فقط مامان تو بین ما علائم بیشتری داره. انشالله سلامتی به مردم ایران هر چه زودتر برگرده

به هر حال الان بابای شما هم ناقل حساب میشه بعد تست فرداتون باباتونم تست بده بد نیست. رعایت کنید بابا ...

فک کنم اشتباه توضیح دادم بد متوجه شدین

اول داییم گرفته. بعد چون داییم با مامان بزرگم زندگی میکنه به مامان بزرگم داده. بعد خودشون اصن خبر نداشتن. من و مامان اومدیم خونه اشونو تمیز کنیم ما هم گرفتیم.

بابا سالمه. الان نمیدونیم من و مامان برگردیم خونه خودمون و اونجا خودمون رو قرنطینه کنیم و اتاقمون رو از بابا جدا کنیم؟؟؟ یا همینجا خونه مامان بزرگم بمونیم

ای وای چقدر سختی کشیدین. ما نه در این حد اصن نیستیم. فقط مامان تو بین ما علائم بیشتری داره. انشالله ...

کوفتی هرروز یه علائمی از خودش نشون میده  دقیق روز پنجم مبتلا شدنم بود ک این جور شدم صبحش از ساعت ۵ تا ۷ لرز داشتم پالتو پوشیده بودم دوتا پتو کشیدم بازم میلرزیدم خابم ک برد پاشدم دیدم خالم یجوریه بدنمم کوفتس انگار ساعت ۱۱ بود رفتم دکتر ک اینجوری شد ساعتای ۴ بابام منو رسوند خونم

فک کنم اشتباه توضیح دادم بد متوجه شدین اول داییم گرفته. بعد چون داییم با مامان بزرگم زندگی میکنه به ...

خونه مادربزرگت بمونید اگه باباتون سالمه. ممکنه اونم درگیر کنید. به هرحال الان باباتونم مشکوکه حالا چه علایم داشته باشه چه نداشته باشه. هر کسی رو زیر ۱ هفته دیدید امکان داره آلوده کرده باشید مخصوصا وقتی علامت نداشتید. ولی بازم پیش بابات نباشید خیلی بهتره چون ممکنه از شما تا الان نگرفته باشه و یه وقت فردا بگیره