خانما من برای بارداری دقیقا بعداز پاکی اقدام کردم میخام بدونم چندروز دیگه بیبی چک بزنم ببینم باردارم یا نه؟پریودهامم منظم نیس خیلی😕
جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️
حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
افرین ب این اعتماد بنفست حتما باردار میشی عزیزم چون اعتماد ب نفست بالاست😍
واا چ ربطی ب اعتماد بنفس داره؟
جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️
چون روحیه خیلی تاثیر داره روحیه ت خوبه.با اقدامت منتظر رد شدن موعد پریودت نیستی و بعد اقدام میخوای بی بی چک بزنی
بعضیا چند روز عقبم بندازن باز شک دارن باردار باشن اعتماد ب نفسشون کمه
البته انتظار اعتماد ب نفس ادمو کم میکنه
حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
چون روحیه خیلی تاثیر داره روحیه ت خوبه.با اقدامت منتظر رد شدن موعد پریودت نیستی و بعد اقدام میخوای ب ...
اتفاقا برعکس روحیه ام داغونه اعتمادبنفسم داغونتر اگه بگم یکسال دارم ب بارداری دوم فکر میکنم اغراق نکردم چون ویارای وحشتناک دارم و اینکه بچمم امسال میخاد بره اول خیلی دلهره دارم و نگرانم براش اما دیگه خسته شدم گفتم بیخیال...
گفتم اقدام میکنم شد ک هیچی نشدهم صلاح خدا بوده حتما تا چندروز بعداز اقدامم توی شوک بودم از این حرکت انتحاری خودم😂
اتفاقا برعکس روحیه ام داغونه اعتمادبنفسم داغونتر اگه بگم یکسال دارم ب بارداری دوم فکر میکنم اغراق نک ...
من از ۹۷ منتظرم
۳۴ سالمه
هنوز مادر نشدم
آخی عزیزم انشالله ب زودی زود دامنت سبز بشه انتظار سخته هرچند خدا خیلی زود ب خودم بچه داد ولی معنی انتظارو میفهمم
آخی عزیزم انشالله ب زودی زود دامنت سبز بشه انتظار سخته هرچند خدا خیلی زود ب خودم بچه داد ولی معنی ان ...
فدات
راضی ام ب رضایت خدا😍😊