2777
2789
عنوان

دخترم داره نه ساله میشه

144 بازدید | 16 پست
سلام به همگی.اول از همه ازتون خواهش میکنم توی این تاپیک به هم بی احترامی نکنید و فقط به عنوان راهنمایی به یک مادر که دچار دغدغه فکری شده نظراتتون رو بدید.دوم اینکه خواهش می کنم دوستان گلی که اعتقادی به حجاب ندارند خواهشا توی بحث شرکت نکنند.من این تاپیک رو می زنم ومیرم.بعد حتما میام واز نظرات خوبتون استفاده می کنم.پیشاپیش از همه دوستانی که منو راهنمایی می کنن واونا یی که به دلیل معتقد نبودن به حجاب در بحث شرکت نمی کنن تشکر می کنم.دختر من دوروز دیگه نه ساله میشه.من خودم حجابم رو رعایت می کنم ولی خیلی مذهبی نیستم.دخترم باوجود اینکه در مدرسه ای نیست که در مورد دین وحجاب کار بشه واکثرا هم غیر مذهبی هستند ولی شدیدا مشتاق به داشتن حجاب هست ومنم به نظرم بد نیومد چون معتقد بودن بهتر از معتقد نبودن هست.ولی میدونم که داشتن حجاب خیلی سخته.گرمه.دست وپا گیره.با وجود اینکه عقلا و شرعا به نظرم رعایتش خوبه ولی همش فکر می کنم کوچیکه سخته .نگرانم .ولی دخترم به طور جدی از من خواسته که در مورد حجابش هیچ دخالتی نکنم وحتی خواسته که چادری بشه.منم بهش احترام گذاشتم.براش بلوز آستین بلند وزیر سارافونی وحتی چادر خریدم.ولی دلم راضی نیست.توروخدا نظراتتون رو بگید.من ودخترم رو هم دعا کنید.
وقتی خودش راضیه، کاری به کارش نداشته باش
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا دلت راضی نیست خانومی حالا که خودش دوست داره بذار بپوشه اگه دیدی دست و پا گیره مدلدار بگیر بعدها هم که خودش بزرگ میکنه و انتخاب میکنه و تصمیم میگیره
مدتی هست نگاهم به تماشای خداست وامیدم به خداونـــدی اوست
عزیزم بزار اون راهیو که دوست داره بره بعد از چند وقت چادر میزاره کنار الان اقتضای سنش اینه.من خیلی تو این سن دیدم که مشتاق چادر و حجاب میشن از جمله خودم.ولی شما بزار خودش تصمیم بگیره و در هر صورت حامیش باش.موفق باشید.
خدا روشکر خیلی خوبه که من از وقای دختر دار شدم همش دغدغه حجاب وتمازشو داشتم همش فک میکردم چه جوری یادش بدم که اجبار نباشه ودلزده نشه ولی به خدا خود خدا کمکم کرد که باورتون نمیشه نزدیکای تکلیفش به شخید گمنام آوردن محلمون دخترم مدام اشک می ریخت بعد که اومذ خونه خودش گفت که مامان من به شهید قول دادم هیچ وقت چادر رم رو زمین نذارم باور کنید خودم اصلا اجبارش نکردم البته قبلنا زیاد باهاش صحبت میکردم ولی اجبار نه