چقد دوست دارم ازینا ولی شرایط و خوصله نگداریش ندارم
داغ جووندیده ی پرپر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوونمرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤
لایک نکنید پلیییییز 💔 توجه توجه💓 اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎 پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎 من دالتونز ای ام👊 لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍 اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧 حامی حیواناتم😏 دوستون دارم❤💋 تیکر بلند شدن موهامه👀 دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰 یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊 که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭
چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی)
در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟