2777
2789
عنوان

بغل ران خالی

506 بازدید | 38 پست

بچهههه هااا من بغل رونام خیلی خالیهههه 

چیکار کنم🥺🥺

کسی بوده باور ش یا کارای دیگه پرش کرده🥺

کاربری دوممه  برای آزادیم صلوات  میفرستی  فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶‍♀️🚶‍♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔
یه ذره پر میشه با ورزش

چه ورزشی؟ چجوری انجام دادی؟ 

کاربری دوممه  برای آزادیم صلوات  میفرستی  فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶‍♀️🚶‍♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منظورت برامدگی؟اگه اره که لباس خیلی قشنگ میشینه رو تن

صاف باشه ک بده مث هیکل مردا

یوستیتیا:فرشته ی عدالت//انتخابمان حقوق بود لازمه ی این انتخاب فقط استعداد نیست؛بلکه عشقی است پنهان در درون ما😉💎💪⚖

اون قسمت عضله نداره ک رشد کنه پر شه

حالا بعضیا ژنتیکی پرن

شخصی جهنم را برایم اینگونه توصیف کرد: در اخرین روز زندگی ات  در روی زمین شخصی که از خودت ساخته ای. شخصی که میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد.
منظورت برامدگی؟اگه اره که لباس خیلی قشنگ میشینه رو تن صاف باشه ک بده مث هیکل مردا

اون قسمته رون که باید برآمده باشه فرو رفتس🥴😭

عادیه پیج https://instagram.com/feel_magazine?utm_medium=copy_link  رو نگا

میدونم عالیه میخام پر شه باعث شده هیکلم زشت شه

اگه منظورت بغل ران مثل کیم کار آشیان هاست صد سال هم ورزش کنی نمیشه باید بری تزریق کنی 

کیم کارداشیان و ندیدم چند لحظه وایسا عکس بگیرم بزارم

میدونم عالیه میخام پر شه باعث شده هیکلم زشت شه

نمیشه مگر با ژل

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بغل ران کجاست ؟

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.