2777
2789
عنوان

سوسیس

172 بازدید | 17 پست

سلام اگه از ساعت ۱۱ صبح تا ۲ بعد از ظهر سوسیس تو هوای گرم بمونه فاسد میشه؟ 

فقط نرم شده بود 

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋
واای من امروز یه خبر در موردش خوندم دیگه میترسم بخورم😥😥😥😥

چی ؟ 

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوتا بچه از گیلان خواهر وبرادر بودن امروز صبح سوسیس کالباس فاسد خوردن فوت شدن😔😔😔

وای خدا رحمتشون کنه 😓

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
دوتا بچه از گیلان خواهر وبرادر بودن امروز صبح سوسیس کالباس فاسد خوردن فوت شدن😔😔😔

خوب هرکسی چیز فاسد بخوره احتمال خطر هست

حتما باسوسیس نیس ک

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
خوب هرکسی چیز فاسد بخوره احتمال خطر هست حتما باسوسیس نیس ک

احتمال خطر هست 

اما فوت خیلی وحشتناکه و اینکه هیچ راه نجاتی نباشه

برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرست.ممنون😍😍😍
هوای گرم ینی دمای اتاق؟

نه ماشین

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋
بریز دور

اما همون موقع خوردم و الان سالمم یعنی فاسد نبوده؟

نه ماشین

ماشین خاموش دیگه؟ کولر روشن نبوده خراب شده

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
ماشین خاموش دیگه؟ کولر روشن نبوده خراب شده

تو کیف بود و تو سایه