2777
2789

بچها  من عروس هلندیم خیلی به شدت وابستمه  (قفسی  نیست   )از اتاقم  خارج  میشم جیغ میزنه میاد دنبالم    🤕🤕🤕    ینی همش میاد دنبالم ....توروخدا بگین چجور وچکار کنم از این وابستگی در بیاد  الان ۴ ماهشه🥺🥺🥺🥺  حتی میرم دسشوی  می ایسته دم در دسشوی تا من بیام بیرون😐از جاشم تکون نمیخوره  تا بیام توروخدا راه حل بدید  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای دارم تصورش میکنم دلم رفت براشششش  بمیرم الهیییی😭😭😭😭😭❤❤❤

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            
انقد خنده داره کاراش ک نمیدونی😂😂🤕

وای عزیزدلمممم  بخدا منم ترکیدم از خنده گفتم بگم زشته 

کمکت که نتونستم کنم اومدم تو تاپیکت میخندم😂😂😂😂😂

وای بیرون از خونه میری چیکارمیکنه

هیچی میرم بیرون جیغ میزنه🤣🤣🤣 بعد  ۵ دقیقه قط میشه و وقتی میام  کلی خوشحال میشه   دو دور میزنه بالای سرم و میشینه روی شونم😁

🤣🤣🤣😂مامانم میگه این بچیییه ک تو تربیتش کردی🤣🤣🤣

وایییی😂😂😂😂با اینکه عروس هلندیه ولی پشت در دستشویی ی همچین چیزی تصور کردم😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 اره بخدا‌   ینی اگ میدیدی کاراشا

کلی بوسش کن بگو یلدا میگه دختر/پسر خوبی باش😂😂😂❤