2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میشه به اکانت دسترسی پیدا کرد اما بقیه یکم زیادی شلوغش کردن

مهربون باش...شاید فردایی نباشه... nothing is impossible the word itself says that i'm possible     آرزو هایت را برآورده میکند آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند      
چ شلوغی؟

اخه بعضی ها میگن نام کاربری بده حساب طرف رو بگیر اینا همش دروغه

مهربون باش...شاید فردایی نباشه... nothing is impossible the word itself says that i'm possible     آرزو هایت را برآورده میکند آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند      

تا اون جایی که من خوندم میگن دوروش برای هک اینستا هست

اولی:فیشینگ(ماهیگیری) میدونی میآن یه صفحه الکی که شبیه اینستا هست رو وارد صفحه ات میکنن و رمز و مشخصات رو که میزنی اطلاعاتت لو میره

دومی:بروت فرس: این حالت شانسیه یعنی چند تا رمز رو وارد میکنن میدونین اینستا محدودیت داره پس اگه رمزتون رو خوب انتخاب کنین راحت هک نمیشین

تا اون جایی که من خوندم میگن دوروش برای هک اینستا هست اولی:فیشینگ(ماهیگیری) میدونی میآن یه صفحه الک ...

مرسی گلم

دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
پس اگه چی بگه راسته؟

هر کسی نمیتونه اینستا رو هک کنه مگه انکه رمزت رو بدونه و گوشی ات در دسترسش باشه البته قبول دارم اینستاگرام خیلی امن نیست اما این سایتایی که میگن بیا واردش شو ما برات هک میکنیم فکر نمیکنم معتبر باشن

هر کسی نمیتونه اینستا رو هک کنه مگه انکه رمزت رو بدونه و گوشی ات در دسترسش باشه البته قبول دارم اینس ...

بله درسته 

الان تنظیمات گوشیت بزن وضعیت فعالیت من برات میاره که چند جا تلاش شده بتونن اینستاتون رو هک کنن

من میخوام اینستای یکی دیگه رو هک کنم