2777
2789
عنوان

مادر بزرگ

135 بازدید | 7 پست

دوستان من از طرف پدر و مادر فقط یک مادر بزرگ برام مونده که سنشونم زیاد هست خودتونم میدونین سن که میره بالا یک اخلاقای خاصی آدما پیدا میکنن و شاید حرفایی بزنن که یکم به دل بیاد

مامان بزرگ من وقتی منو تنها گیر میاره خیلی بد بابام و خانوادشو میگه البته درستم میگه خانواده بابام واقعا ظالم بودن و هستن اصلا مامان و بابای من از نظر فرهنگی اجتماعی زمین تا آسمون فرق میکردن خانواده هاشون ازدواجشون از پایه و اساس اشتباه بوده و کل زندگی ما تو دعوا گذشته حالا اینا مهم نیست ...

ولی من خیلی خیلی به دلم میاد که بدی هاشو تو سر من میزنن و غصه میخورم یک نمونه اش رو بهتون بگم یکی از عموهای من دوبار ازدواج کردن زن اولشون خارجی بودن و عموم از اون طریق شهروندی اون کشور رو گرفتن ولی کلا زن و بچشونو ول کردن اومدن ایران و دورادور جدا شدن و مثلا حدود ۳۰ ساله اصلا از اونا خبر ندارن ... درسته نامردی کردن اشتباه کردن ولی اصلا وقتی اون اتفاق افتاده من حتی وجود نداشتم و به من چه ولی بحث مهاجرت برادرم بود مامان بزرگم گفت برای اقامتش چیکار میکنه گفتم دیگه باید بره اونجا ویزای کار بگیره و ... گفت نه کار راحت بره زن خارجی بگیره فامیلای بابات که خوب بلدن این کارو مثه عموهات میشه حتما

تازه این یک حرف عادیش بود حرفای بدتر از اینم داره همش میگه عمه هات نفهمن من خودم دلم خونه ازشون ولی چیکار کنم

هم به درد دل مامانم گوش کنم هم مامان بزرگم

میفهممت بیخیال

آن دو تا چشمان تو هی خودنمایی میکند ! لشکر موهای تو کشور گشایی میکند ؛ نقش زیبا بودنت را خوب ایفا میکنی، با نمایش نامه ات در شهر غوغا میکنی ، من هوای ابریم جانا تو باران منی،کافه دنج همان رو به خیابان منی❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی دلم گرفته همش تو گذشته و اتفاقات بد دارم زندگی میکنم همش نق زدن های مامانم و مامان بزرگم باید ...

منم خانواده مامانم همینجورین 

چتد بار دعوا راه انداختم که تموم کنن

فقط خودم از چشما افتادم 

فایده نداره

آن دو تا چشمان تو هی خودنمایی میکند ! لشکر موهای تو کشور گشایی میکند ؛ نقش زیبا بودنت را خوب ایفا میکنی، با نمایش نامه ات در شهر غوغا میکنی ، من هوای ابریم جانا تو باران منی،کافه دنج همان رو به خیابان منی❤❤

ب نظرم باهاش همراه شو دو تا فحش ابدارم تو بده دیگه وقتی می گی ب من ربطی نداره چرا ب دل می گیری؟مادربزرگت بیشتر از شما حق داره فحش کش کنه ...حالا دو تا ترکششم ب شما می خوره عب نداره سعی کن ب خوشی و شوخی رد کنی و متوجهش کنی که شما فرق داری😁

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
ب نظرم باهاش همراه شو دو تا فحش ابدارم تو بده دیگه وقتی می گی ب من ربطی نداره چرا ب دل می گیری؟مادرب ...

عزیزم من خودم ۸ ساله با عمه هام حرف نزدم بابام ۳ سال پیش برای بار دوم سکته کرد حتی نیومدن بیمارستان بعد که خوب شده بود رفته بودن محل کارش دیدنش

من یه جورایی خیلی تک هستم خانواده مامانم کلا فقط یک خاله و مادر بزرگ دارم از خانواده بابام هم دل خوشی ندارم کل جوونی و بچگی و نوجوونیم تو دعوا و جنگ گذشته الانم واقعا افسرده شدم هر شب به یک دلیلی گریه میکنم یه بار بخاطر عشقی که از دست دادم یه بار بخاطر تبعیضی که بین من و برادرم هست یک بار بخاطر دعوا با مامانم یه بار بخاطر حرفای مامان بزرگم

خیلی دلم برای آرامش تنگ شده

منم خانواده مامانم همینجورین  چتد بار دعوا راه انداختم که تموم کنن فقط خودم از چشما افتادم&nb ...

دقیقا تا یه چیزی بگی میگن توام مثه همونایی و از چشمشون میوفتی.

باورت میشه با مامانم رفته بودیم پیاده روی داشت از بابام گله میکرد پیش من انقدر داد میزد هرکی رد میشد فکر میکرد با من دعوا داره ینی فک کن تو پیاده رو با داد حرف میزد همه نگاهمون میکردن

دقیقا تا یه چیزی بگی میگن توام مثه همونایی و از چشمشون میوفتی. باورت میشه با مامانم رفته بودیم پیاد ...

من جدیدا خیلی پررو تو چشماشون ذل میزنم 

میگم شماره بابام /عموم یا هرکی که دارن غیبیتشو میکنن رو میگم 

مثلا اینجوری

ببین دایی شماره بابام 0199973838373 است زنگ بزن به خودش بگو به من ربطی نداره 

دیگه هییچیییی نمیگین