2777
2789

با سلام ببخشید که مزاحم میشم یه چند روزیه که ریه هام خس خس شدید می کنه خودم گوشی پزشکی تو خونه دارم می زارم صدای ریه هامو میشنوم خس خس شو می شنوم موقع نفس عمیق کشیدن یه دکتر خوب تو تهران بهم معرفی کنید تا برم واسه معاینه دقیق خواهش می کنم

با سلام ببخشید که مزاحم میشم یه چند روزیه که ریه هام خس خس شدید می کنه خودم گوشی پزشکی تو خونه دارم می زارم صدای ریه هامو میشنوم خس خس شو می شنوم موقع نفس عمیق کشیدن یه دکتر خوب تو تهران بهم معرفی کنید تا برم واسه معاینه دقیق خواهش می کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با سلام ببخشید که مزاحم میشم یه چند روزیه که ریه هام خس خس شدید می کنه خودم گوشی پزشکی تو خونه دارم ...

🙄🙄🙄🙄

رفته ام از خویش کسی منزل نیست 😔😔😔😔😔
با سلام ببخشید که مزاحم میشم یه چند روزیه که ریه هام خس خس شدید می کنه خودم گوشی پزشکی تو خونه دارم ...

سلام.حتما سراغ یه متخصص طب سنتی یا پزشکی هومیوپاتی برو.اینها به طبع بدن آشنایی دارند و میتونند خیلی کمک کنند.پسر خودم بارها به مردن رسید چون طی این یکسال خیلی مریض شد و بستری در بیمارستان و کلی دارو بیشتر بدن پسرم را ضعیف تر کرد،از وقتی اتفاقی کسی پزشک هومیوپاتی را به ما معرفی کرد و تحت نظر ایشون قرار گرفتیم خداروشکر پسرم بهتر شده.ممنون میشم دعا کنید که خوب خوب بشه.شنیدم در بعضی شهرها این پزشکی هست.

حتی شنیدم که برای مشکلات بارداری هم خیلی ها نتیجه گرفتند و بچه دار شدند.هر کس دوست داشت در هر زمینه ای خودش این نوع پزشکی رو در موردش تحقیق کنه و پی گیر درملن باشه.با آرزوی سلامتی برای همه.

با افتخار ایرانی و مسلمانم.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز