2777
2789
عنوان

کی بی بی چک بزنم

81 بازدید | 9 پست

برای بارداری اقدام کردم چندروز بعداز اقدام باید بی بی چک بزنم ببینم باردارم یا نع؟

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

ماه بعد که پری نشدی

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

دو سه روز بعد از تاخير

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین خاهر گلم

هروقت دیدی پریودیت یک هفته ده روز عقب افتاد(به شرط منظم بودن پری هات) اون وقت ی بی بی بزن منم تگ کن بیام بت تبریک بگم ب امید خدا

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

ببین خاهر گلم هروقت دیدی پریودیت یک هفته ده روز عقب افتاد(به شرط منظم بودن پری هات) اون وقت ی بی بی ...

😂😂😂 چ باحال توضیح دادی

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
😂😂😂 چ باحال توضیح دادی

همینه خب😬میترسم زود تر بزنه ی روز قبل موعد دو روز بعد موعد بخوره تو پرش ولی یهو هفت روز بعد موعد مثبت ببینه بال در نمیاره؟؟؟

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

همینه خب😬میترسم زود تر بزنه ی روز قبل موعد دو روز بعد موعد بخوره تو پرش ولی یهو هفت روز بعد موعد مث ...

اخه پریود أمون میدع ؟ ده روز نمیشه ادم دو سه روز از وقتش میگذره دیگ بی بی چک جواب میده 

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
اخه پریود أمون میدع ؟ ده روز نمیشه ادم دو سه روز از وقتش میگذره دیگ بی بی چک جواب میده 

اره اما وقتی دستور بی بی اینو زده بهتره صبر کنه شاید بزنه مثبت شه خدایی نکرده سر هفت پری شه من خودم خیلی تو ذوقم خورد اینجوری

همینه خب😬میترسم زود تر بزنه ی روز قبل موعد دو روز بعد موعد بخوره تو پرش ولی یهو هفت روز بعد موعد مث ...

ممنوون عزیزم بابت توضیحات کاملت اما من بعداز پریودی اقدام داشتم ینی الان باید تا پری بعدی صبر کنم ببینم پریود میشم یا نه؟البته بگم پریودم همچینم منظم نیست😉😆

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

ممنوون عزیزم بابت توضیحات کاملت اما من بعداز پریودی اقدام داشتم ینی الان باید تا پری بعدی صبر کنم بب ...

اره باید صبور باشی