2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

153 بازدید | 7 پست

سلام .من بیشتر از یک ساله که با یه آقایی آشنا شدم من شمالم ایشون جنوب.من دانشجوی ارشدم ایشون پزشک.خانواده هامون درجریان رابطه مون هستن

حتی ایشون یکبار به دیدن مادرم اومد.حلقه دستم کرد.یکبار هم به منزلمون .ولی خب بخاطر دوری و کرونا نشده که بیان خواستگاری.حالام دچار یه مشکل شدیم

بعد اینهمه وقت بهم گفت دغدغه م اینده دوتا داداش و خواهر کوچیکمه(درحالیکه هنوز خودمون هیچ اقدامی نکردیم).کلی بحث کردیم.اخرم گفت ینی میگی من اگه هربار برم خرید واس مامانمم خرید کنم تو مشکلی داری؟منم راستشو گفتم که اره.اینم بهش گفتم که مقصر مادرته که انقد بهت گفته تو مثل یه پدری(بااینکه پدرش در قیده حیاته)

حالا هم ایشون با من قهر هستن.غیر اینه که احترام بزرگتر واجبه و هروقت ادم میره بهشون سر بزنه دستش باید پر باشه؟

میترسم از آیندم

به نظرم کنسلش کن، چون اینجور آدما هيچوقت عوض نمیشن، همیشه خانوادشون در اولویت هستند و مادراشون بهشون تسلط کامل داره، و کسی که اذیت میشه خود تو هستی،، جلوی ضرر و از هرجا بگیری منفعته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما هنوز رسمی زنش نشدی داری اختیار پول و جیبشو میگیری دستت و براش تعیین تکلیف میکنی....اشتباه کردی زوده برای این حرفا...مردا کسی بخواد براشون اینجوری تعیین تکلیف کنه و اختیار مالشون رو بگیره حس میکنن استقلالشون رو از دست دادن و جبهه میگیرن...روش اشتباهی رفتی.

به نظرم کنسلش کن، چون اینجور آدما هيچوقت عوض نمیشن، همیشه خانوادشون در اولویت هستند و مادراشون بهشون ...

اره دست رو خط قرمزش گذاشتم.تو یه تاپیک خوندم اگه خونواده طرف آدمایی خوبی باشن مشکلی پیش نمیاد.نمیدونم دیگه واقعا 😔

شما هنوز رسمی زنش نشدی داری اختیار پول و جیبشو میگیری دستت و براش تعیین تکلیف میکنی....اشتباه کردی ز ...

مسائل مالی تنها دغدغه من نیست.اصلا نمیخواد از مسئولیتاش تو خونوادش کم کنه .مگه میشه دوتا خونواده رو هندل کرد