2777
2789
عنوان

احتیاج دارمم...

73 بازدید | 14 پست

احتیاج دارم به ی خوشحالی از ته دللل 

حالم هیچ اوکی نیس دعا کنین واسم 

افسردگی گرفتم ۲۴ تو فکرم خوابم اوکی نیس استرس و اضطراب خیلییییی بده الان تنها چیزی که میخوام حالم خوب بشه یعنی میشهه؟؟؟ ی چیزی بگین شاید اروم شدم حقم نیس تو نوجوونی

همینکه مجردی برو خدارو شکر کن . بیا برو اصن تاپیک قبل منو بخون بفهمی چ نعمتی داری و خبر نداری . وال ...

دست خودم نی من ی مدت دارو اشتباه خوردم به این روز افتادم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همینکه مجردی برو خدارو شکر کن . بیا برو اصن تاپیک قبل منو بخون بفهمی چ نعمتی داری و خبر نداری . وال ...

راست میگی منم داغونم با دوتا بچه از خونه بیرونم کرد 11 روز خونه بابام هستم یه قرون پول هم ندارم

داروی چی خوردی ؟؟ خب اگه ب سلامتت آسیب زده بنظرم برو دکتری روان شناسی روان پزشکی چیزی ک اونا کمکت کن ...

تیروئید زیاد خوردم الان اوکی شده ترسش مونده روم 

راست میگی منم داغونم با دوتا بچه از خونه بیرونم کرد 11 روز خونه بابام هستم یه قرون پول هم ندارم

هعی ... نمیشه ب مردا تکیه کرد .. ب دیوار تکیه کن خواهر .. ولی ب مرد نه ..

دیوار اگه پشتتو خالی کنه فوقش دست و پاهات می‌شکنه ..اما مرد اگه پشتتو خالی کنه همه وجودت می‌شکنه .. 

دست خودم نی من ی مدت دارو اشتباه خوردم به این روز افتادم

😔😔😔😔

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........
هعی ... نمیشه ب مردا تکیه کرد .. ب دیوار تکیه کن خواهر .. ولی ب مرد نه .. دیوار اگه پشتتو خالی کنه ...

راست میگی داغونم لهم ای کاش بمیرم راحت شم خیلی بده سر بار باشی خیلی بده شوهرت بگه سگ گوشه خونه رو بیشتر از تو میخوام خیلی بده اقا خیانت بکنه بعد تو باید از خونه بیرونت کنه تو باید فحش بخوری تو باید تهمت بشنویی فقط برا اینکه بهش هیچی نگم در برابر. کاراش و خیانتاش

دعا کنین واسم مرسی

چشم عزیز دلم 

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........
راست میگی داغونم لهم ای کاش بمیرم راحت شم خیلی بده سر بار باشی خیلی بده شوهرت بگه سگ گوشه خونه رو بی ...

میتونیم درست کنیم زندگی مون رو .. فقط کافیه یادبگیریم ب کسی جز خودمون تکیه نکنیم ..

چرا باید برای یه آدم بی ارزش خودمون رو بکشیم ؟؟! 

بکشیم ک چی بشه ؟ 

بنظر من راههای بهتری هست برای اینکه حالشونو بگیریم .. مثلا پیشرفت کنیم و با دیدن تغییر موقعیت اجتماعی مون کاری کنیم ب غلط کردن بیفته و روزی هزار بار آرزوی مرگ کنه ک از دستمون داده 

میتونیم درست کنیم زندگی مون رو .. فقط کافیه یادبگیریم ب کسی جز خودمون تکیه نکنیم .. چرا باید برای ی ...

هر روز میگم امروز ولی اقا یه زنگ میزنه یا یه کار میکنه بیشتر منو میریزه بهم

هر روز میگم امروز ولی اقا یه زنگ میزنه یا یه کار میکنه بیشتر منو میریزه بهم

نه کلا یکبار بشین این دندون لق رو بکن بندازش دور 

دندونی ک تو دهنت نباشه آیا می‌تونه تو رو ب خودش مشغول کنه ؟!؟ 

زودتر بلندشو یه حرکتی بزن .. اگه سرکار رفتنه .. برو.. اگه درس خوندنه..بخون 

اگر کار هنری و... یادگرفتنه..بگیر .. بیکار نشین ک به باز پشیمون بشی ک چرا عمر بیشتری ازت هدر رفته وکاش زودتر شروع میکردی .. من الان پشیمونم ک چرا پارسال ک میدونستم شروع کنم و مال خودم باشم و بفکر آینده م باشم .. شروع نکردم ..