2777
2789
عنوان

جشن عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 29 پست
خودمم عزیزم😂

😂عاقا عکست گمراهم کرد نکن با ما

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

تو اوایل تیر هس ۳ فک نکنم اونقدری زیاد بشه خودشم ۴۰ نفریم جشن خصوصیه

عروسی یا عقد؟

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین به نظرم صبر کن تا آبان 70 درصد واکسینه میشن  با خیالت راحت بگیر

کاش دست خودم بود بابام نمیزاره میگه بسه جشن کنین تموم کنین دست خودم بود یه سال بعد میکردم

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

ما دیروز عروسی دختر خواهرشوهرم دعوت بودیم ۲۰۰ تا مهمون داشت نرفتیم زنگ زدیم عذرخواهی کردیم و کادو رو فرستادیم کلی ازپون ناراحت شدن 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
امروز یه دختر جوون تو شهرمون بر اثر کرونا فوت شد😔

منم چند روزه مریضم مامانم بعد۳ماه اومد پیشم اونم مریض کردم  

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
ما دیروز عروسی دختر خواهرشوهرم دعوت بودیم ۲۰۰ تا مهمون داشت نرفتیم زنگ زدیم عذرخواهی کردیم و کادو رو ...

عیبی نداره سلامتی مهم تره

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

ما تابستونه ‌ احتمالا عروسی بگیریم نمیدونم ‌من یه دلم میگه نگیریم ولی همه اقوام دازن میگیرن یجوری شده که دیگه نمیتونیمم بهونه کرونا رو بیاریم 

شما هنوز نورالدین قاتل رو نشناختین باباگیان😎

برادرشوهر من مادرزنش پاشو کرده بود تو یه کفش عروسی بگیرید ولی بعد که خودش کرونا گرفت دید چقدر وحشتناکه انگار دیگه گیر نمیده به عروسی بازم خدا خودش بهمون رحم کنه

خداروشکر منم مامان شدم انشاالله قسمت همه منتظرا  
عروسی

آهان 

فکر کردم عقده گفتم نگیر عروسی بگیر

اگه می تونی صبر کنی شاید آبان مشکلات حل بشه

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

۳ نفر تو فامیلمون از خداخواسته جشن نگرفتن اتلیه باغ رفتن تالار ساعتی اجاره کردن برای رقصیدنشن وشام خودشون فقط و رفتن خونه هیچ کسی هم دعوت نکردن 

توکه باید ازخدات باشه دختر تا کرونا تموم نسده برو سرخونه زندگیت 

وزن اولیه ۷۴/قد۱۶۴/وزن هدف۶۰****من به خودم قول رسیدن دادم،من یک ملکه قوی هستم.×××
خسته بودم ازون عسک😁

😁این دفعه رو ندید میگیزم😜

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

واسته همتون ارزوخوشبختی میکنم وازخدامیخوام دورازبیماری باشیدوسلامت باشید خودتوخانوادتوت .. اخ دلم یه عروسی توپ میخواد توی این چندسال عروسی نبوده حسابی قرقرقربدم تااخرعروسی