2777
2789

اگه کسیم میدونه بهم بگه چطور با رنگ رو دکلره رنگ صورتی کم حال یا همون پرنسسی در بیارم بغیر رنگ ژله ای دیگه چی هس

من اگر کافر بی دین وخرابم به توچه من اگر مست می شرب شرابم به توچه تواگر مستعد نوحه و آهی چه به من !من اگر عاشق سنتور ربابم به توچه تواگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا،من اگر وقت نماز غرق خوابم به توچه تواگر لایق الطاف خدایی خوش باش من اگر مستحق خشم وعتابم به توچه دنیا گرچه سراب به گفتارشما من به جد طالب کهنه سرابم به توجه🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه کسیم میدونه بهم بگه چطور با رنگ رو دکلره رنگ صورتی کم حال یا همون پرنسسی در بیارم بغیر رنگ ژله ا ...

پایه بالا

12/21 از برند سوبارو بزن

هرموقع چشمامو میبندم تموم آرزو هامو میبینم انگار مطمئنم میرسم بهشون ولی چطوری ؟ اونش به من مربوط نیست😉
پایه بالا 12/21 از برند سوبارو بزن

پایه مو پاینش روشنه بعد رنگ همینو گفتی بزنم؟

من اگر کافر بی دین وخرابم به توچه من اگر مست می شرب شرابم به توچه تواگر مستعد نوحه و آهی چه به من !من اگر عاشق سنتور ربابم به توچه تواگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا،من اگر وقت نماز غرق خوابم به توچه تواگر لایق الطاف خدایی خوش باش من اگر مستحق خشم وعتابم به توچه دنیا گرچه سراب به گفتارشما من به جد طالب کهنه سرابم به توجه🖤
پایه مو پاینش روشنه بعد رنگ همینو گفتی بزنم؟

اون رنگی که میخوای رو پایه 9 به بالا جواب میده . ولی اگه نمیتونی بری ارایشگاه و پایت تا 8 هست . رنگ یخی با یکم . خیلییی کم رنگ 6/20 قاطیش کن حدودشو میده بهت ولی یکم ممکنه کدر بشه

هرموقع چشمامو میبندم تموم آرزو هامو میبینم انگار مطمئنم میرسم بهشون ولی چطوری ؟ اونش به من مربوط نیست😉
اون رنگی که میخوای رو پایه 9 به بالا جواب میده . ولی اگه نمیتونی بری ارایشگاه و پایت تا 8 هست . رنگ ...

تا ۸ هست الان یخی خب با چه رنگی 😐😕نفهمیدم

اون رنگی که میخوای رو پایه 9 به بالا جواب میده . ولی اگه نمیتونی بری ارایشگاه و پایت تا 8 هست . رنگ ...

ترکیب یه موی خوشرنگ قرمز بدون بنفشی میدونی؟ ❤️

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 

ببین یخی رو با 12/21 برند سوبارو . تقریبا یه اندازه باشه . با یکم . خیلی کما . رنگ 6/20 با اکسیدان 6 درصد

ترکیب یه موی خوشرنگ قرمز بدون بنفشی میدونی؟ ❤️

میخوای قرمز بشه؟؟

پایه موهای الانت چه رنگیه؟

رفتی بخری رنگ 609 سوبارو هم یه نگاه بنداز ببین کدوم تناژ رو بیشتر میپسندی

رفتی بخری رنگ 609 سوبارو هم یه نگاه بنداز ببین کدوم تناژ رو بیشتر میپسندی

میسی