2777
2789
عنوان

کیک نارگیلی سایو

8247 بازدید | 47 پست

سلام دوستای گلم یه کیک ساده در عین حال فوق العاده پف دار و خوشمزه براتون اوردم 

دستورش رو اینجا گذاشتم ولی اگه عکسای بیشتر و فیلم آموزشش رو میخواید به پیجم سر بزنید که آیدیم تو امضام هست 

#کیک_نارگیلی
چیا میخوایم؟🤔
آرد سفید قنادی دو لیوان
شکر یک لیوان
شیر یک لیوان
روغن مایع نصف لیوان
پودر نارگیل نصف لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری سر خالی
وانیل نصف قاشق چایخوری

اول از همه مواد رو اندازه گیری کنید بزارید کنار فر رو روی ۱۸۰ درجه روشن کنید
تخم مرغا رو به همراه شکر و وانیل با دور تند همزن ۵ دقیقه بزنید که کرم رنگ پفی و کشدار بشه
شیر رو اضافه کنید ده ثانیه بزنید روغن مایع رو اضافه کنید ده ثانیه بزنید
همزن رو کنار بزارید ارد و بکینگ رو با هم مخلوط و دو بار الک کنید و در سه مرحله به مواد اضافه و هر بار آروم دورانی و در یک جهت مواد رو زیر و رو کنید که ارد کاملا مخلوط بشه پودر نارگیل رو هم اضافه کنید دورانی هم بزنید در یک جهت
حالا با همزن پنج ثانیه مواد رو هم بزنید که گلوله اردی باقی نمونه
کف قالب چرب دیواره ها حسابی چرب کف قالب کاغذ روغنی و روی کاغذ هم چرب مواد رو داخل قالب بریزید و دو بار قالب رو بکوبید زمین هوای اضافش بیرون بیاد در فر از قبل گرم شده طبقه وسط حدود ۴۰ دقیقه بپزه
بعد از ۴۰ دقیقه مرکز کیک رو با سیخ چوبی تست کنید اگه تمیز بیرون اومد یعنی پخته و آماده اس بزارید کاملا خنک بشه بعد دیواره ها رو با چاقو ازاد کنید و در ظرف سرو برگردونید
برای تزیین روی کیک با کاغذ معمولی چند  تا نوار بلند مثل تصویر ببرید و مثل من  ضربدری روی کیک بزارید حالا پودر قند الک کنید بعد به آرومی کاغذ ها رو بردارید که این طرح ساده و خوشگل روی کیک بیوفته
دقت کنید که اگر کیک خنک نباشه و پودر قند الک کنید پودر قند روی کیک ذوب میشه
نوش جان

پیج آشپزی من ashpazi_ba_sayoo( مهتاب اینانلو)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://www.instagram.com/tv/CPm9VyUnHmK/?utm_medium=copy_link

من اینستا ندارم ولی واسم باز شد😐

ممنون 😚😚

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
خواهش میکنم  چون پیج من عمومیه و قفل نیست 😁

😍ممنون ک همیشه بی منت برامون دستور خوشمزه جات میذاری😁

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
عزیزم  مارک  بیکینگ‌پودر و وانیل تاثیر داره  تو کیفیت کیک ؟؟

به نظر من فقط باید تازه باشه 

وگرنه من این بار بکینگ پودر گلها از سوپر مارکت خریدم اونم خوب بود 

پیج آشپزی من ashpazi_ba_sayoo( مهتاب اینانلو)