2777
2789
عنوان

خالم مقصره به نظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 30 پست
حالش بد شده یعنی؟

آره خب زیاد خورده بود دهنش پر بود از کرم بردنش بیمارستان

از صدای گذر آب چنان فهمیدم:تندتر از آب روان عمر گران میگذرد !زندگی را نفسی ست و ارزش غم خوردن نیست !آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا بچه چیزیش شده؟ بچه شیطون خیلی سخته من حتی دستشویی هم با پسرم میرم 

بردنش بیمارستان نمیدونم گفتن دکتر گفته باید بمونه بیمارستان

شوهر خالم پیششه

از صدای گذر آب چنان فهمیدم:تندتر از آب روان عمر گران میگذرد !زندگی را نفسی ست و ارزش غم خوردن نیست !آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست!
درسته که مادر باید حواسش به بچش باشه ولی سرزنش کردن خیلی اشتباهه،همسرمنم همیشه بابت دخترم منو سرزنش ...

اینم ناراحت بود خیلی

من پسرم دستش شکسته هرکی میاد بهم میگه چطوری دستش و شکستی مادرای بیچاره هر چی بشه گردن مادره. هر وقت ...

ایشالا زود دستش خوب شه

یا یه غلطی میکنه یا پی پی کرده تو شلوارش یه گوشه وایساده از پاچه هاش نریزه😂😂😂

ای جوووونم گوگولی های بامزه 😂😂😂😂😂😂

تیکری که مشاهده میکنید برای آزمون وکالتمه 😍😍. میشه برای قبولیم یه صلوات بفرستید خیلی آرزو دارم خانم وکیل شم .توجه توجه این کاریری توسط دو نفر استفاده میشه من و دوستم
الهی😘

یه بچه عجیبیه که نگو  

درسته که مادر باید حواسش به بچش باشه ولی سرزنش کردن خیلی اشتباهه،همسرمنم همیشه بابت دخترم منو سرزنش ...

آ ه این حرفت رو قبول دارم

منم زیاد سرزنش شدم سر دخترم

ولی دیگه بچه کرم بخوره چیز دیگه ست

شاید برای شما متعهد بودن همسر آپشن محسوب نشه،ولی برای منی که خیانت دیدم آپشنه....
گناه داشت واقعا همه حمله کرده بودن بهش

متاسفانه تو فرهنگ ما اکثرا استاد سرزنش کردن هستن یا بعد اتفاق دانای کل میشن که اگر فلان میکردی اینجوری نمیشد اونقدر بدم میاد از این رفتار ، من خودمم بچه کوچیک دارم یه بار افتاد تازه قلت میزد هی خواهرم میگفت وای چرا بالش نذاشتی حالا خودش دو دقیقه پیش از پیشش اومده بود! الان حال خاله تو میفهمم طفلکو 

تا بدانجا رسید دانش من، که بدانم همی نادانم
به# مدد الهی کرونا رو شکست خواهیم داد

نه تعداد کمه   30 نفر فک کنم