2777
2789

[QUOTE=193339845]میتونم بپرسم چه مادرم خواب دیده بابام که نمازنمیخوند داره نمازمیخونه.من دوبار دیدم انگار تو خوابم بابام مرده بود بعد دیدیم زنده شده..برادرمم دیده رفته جایی مث یه اتاق که چندتا پیر اونجا بودن بابا هم بوده و چقدر نورانی بوده ..دوباره خودم چندوقت پیش دیدم تو سالن پذیرایی خونه بابام با داداشم نشسته دارن حرف میزنن یه برگه هاییم جلوشونه یه درختی که پرازگلهای بزرگ سفیدم اونورترشونه .دوروز بعد دیدم انگار نصف سالن پذیرایی کف زمین پراز برگهای سبز روییده شده اس...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم حال دلتو کامل حس میکنم منم پدر عزیزم دور از من پر کشید دقیقا مثل شما خواب میبینم..من حسرت به دلم موند برای بار اخر هم شده بغل کنم بابا را... بعد  چند شب تو خواب دیدم بابا بغلم کرده...من فکر میکنم روحمون در خواب عزیزانمونو ملاقات میکنه البته متاسفانه خیلی ایمان ندارم به روح و زندگی بعد مرگ ولی واقعا از ته دلم ارزو میکنم زندگی بعد مرگی باشه حتی اگه در گنجایش درک من نیست اما امیدوارم واقعا باشه

وااای اگر بگن بهم ادم بامردن نیست میشه شاید به مرز خودکشی برسم 

عزیزم مطمین باش پدرت حواست بهت هست ومیبینتت.ولی با خودکشی کردن ممکنه هیچ وقت نشه عزیزتو ببینی..خوشحالی و شادی شما روح پدرتون را خوشحال میکنه مطمینم

۵ماهه

روحشون شاد.تسلیت میگم..منم تازه  سه ماهه پدرمو از دست دادم یعنی همه زندگی و عشق و امیدم را از دست دادم میفهممتان خیلی حس تلخ و غیر قابل توصیفی هست...ولی ما باید سعی کنیم شاد باشیم فقط به اینو به خودتان تکرار کنید که این زندگی برای هیچ کس ابدی نیست همه ادما بالاخره میمیرند دنیا همینجوره..پس سعی کنیم این چند وقتی که اینجاییم با یادشون شاد باشیم و به زودی اگعه واقعا دنیای دیگه ای باشه میبینمشان..مطمین باش عزیزم