2777
2789

کتاب بخر بخون

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان برات ی کانال میفرستم همه کتابای کنکور و فیلمای اموزشی ۶۰۴۰و حرف اخر رو هم داره

سخت نیست آدم کتاباروباگوشی بخونه ایا

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره
سخت نیست آدم کتاباروباگوشی بخونه ایا

ن چی میشه مگه ؟تازه میتونی فیلمای اموزشی ببینی خودم همونارو نگا میکنم برا کسی ک بودجه نداشته باشه عالیه کلیه منابع مختلف کتابارم داره

ن چی میشه مگه ؟تازه میتونی فیلمای اموزشی ببینی خودم همونارو نگا میکنم برا کسی ک بودجه نداشته باشه عا ...

آخه مثلایه کتاب تست اونم توگوشی همش دینی بعدش فیزیک ایناروبخوای توگوشی همش بخونی 😰

😂😂جیگر فیلمم داره ...اخه عزیزم مثلا کسی ک پول کتاب نداشته باشه همینم غنیمته

آره اون فیلمنامه عالیه ولی واقعا نمی‌دونم شایدسخت باشه باگوشی خواندن چشامون ضعیف نشه صلوات

سخت ک هست من فیلمارو میبینم فیلمای ۶۰۴۰ و حرف اخر همشونو رایگان گذاشته

فقط فیلماشونگاه میکنیدیاکتاباشم نگاه می‌کنی یه سواره دیگه به نظرتون نیازه که یه مشاوره خبره آدم داشته باشه

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز